Κυριακή 20/6/2021

Δεν έχουν το Θεό τους: Ζευγάρι πάρκαρε σε ράμπα ΑΜεΑ γιατί …«ποιος ανάπηρος κυκλοφορεί βράδυ;»

Σάλο έχει προκαλέσει η απαράδεκτη συμπεριφορά ενός ζευγαριού που δεν δίστασε να παρκάρει το όχημα του σε ράμπα ΑΜεΑ, στην Καλλιθέα και ως δικαιολογία, για να σβηστεί η κλήση είπε «ποιος ανάπηρος κυκλοφορεί στις 22:00;»

Ο Αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας στην Καλλιθέα έκανε μία ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα, στο Facebook, στην οποίο περιέγραψε τι συνέβη, λέγοντας πως η δικαιολογία που είπαν οι συγκεκριμένοι όταν έκαναν ένσταση για την κλήση ήταν: «Ποιος ανάπηρος βγαίνει έξω στις 22:00».

Μάλιστα, το θράσος του ζευγαριού δεν έχει όρια, αφού έσπευσε στο δημαρχείο την επόμενη μέρα, με σκοπό να παραπονεθεί, επειδή ο κ. Σκανδαλάκης τους χαρακτήρισε τραγικούς και απαράδεκτους.

Ο κ. Σκανδαλάκης φρόντισε να ενημερώσει σχετικά, αναρτώντας φωτογραφία από τα…”παράπονα” των δύο ασυνείδητων -το λιγότερο- πολιτών.

«Είσαι εκπαιδευτικός (βέβαια δεν είμαι και πολύ σίγουρος αν είσαι..)και η γυναίκα σου γιατρός. Διευθύντρια κιόλας. ΠΑΡΚΑΡΕΤΕ σε ΡΑΜΠΑ ΑΝΑΠΗΡΩΝ. Η υπηρεσία μας σας βεβαιώνει κλήση. Και ορθά πράττει. Έρχεστε και ΚΑΝΕΤΕ ΕΝΣΤΑΣΗ (επειδή αισθανθήκατε αδιαθεσία…). ΣΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΡΡΙΠΤΩ φυσικά χωρίς δεύτερη σκέψη. Και εσείς, το ζεύγος του εκπαιδευτικού με την γιατρό, μου απαντάτε: Την κλήση μας την κόψατε στις 22,00 το βράδυ. ΠΟΙΟΣ ΑΝΑΠΗΡΟΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΞΩ ΣΤΙΣ 22.00 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΕΝΟΧΛΟΥΣΑΜΕ ΣΤΗ ΡΑΜΠΑ?? Και κρατάω την υπομονή μου και το μόνο που σας λεω εκείνη τη στιγμή είναι ότι με αυτά που λέτε είστε απαράδεκτος, τραγικός και αδιάφορος για την κοινωνία!
Και αντί να πείτε μια συγνώμη (που ψεμματα λέτε οτι είπατε), πάτε την επόμενη μέρα στο Δήμο, και καταγγέλετε τη συμπεριφορά μου σας που σας είπα τραγικό.
Ε λοιπόν… θα το ξαναπώ.. ! ΕΙΣΤΕ ΤΡΑΓΙΚΟΣ, ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΣΑΣ και ελπίζω σύντομα η Τροχαία να σας αφαιρέσει δίπλωμα και πινακίδες για 2 μήνες μπας και βάλετε μυαλό! Καλό σας απόγευμα!!»

Ακόμα μία φορά, αποδεικνύεται περίτρανα το γεγονός ότι άτομα μορφωμένα, που ανήκουν σε τέτοιους κλάδους, όπως είναι η εκπαίδευση και η υγεία, είναι «φτωχά» σε παιδεία και σεβασμό. 

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ