Μετά από επτά χειρουργεία, η 34χρονη Ιωάννα θα αναζητήσει μια νέα αρχή

Must Read

Μια ανάσα πριν περάσει την πόρτα εξόδου του Θριάσιου Νοσοκομείου για να επιστρέψει στο σπίτι της είναι η 34χρονη Ιωάννα Π., η οποία πριν από δυόμισι μήνες δέχτηκε τη φρικιαστική επίθεση με βιτριόλι από την 35χρονη Εφη Κ. που τη ζήλευε αρρωστημένα.

Η κοπέλα, έπειτα από επτά χειρουργικές επεμβάσεις και με τσακισμένη ψυχολογία, αναμένεται -ακόμα και μέσα στον Αύγουστο- να πάρει το πολυπόθητο εξιτήριο που θα σηματοδήσει το τέλος μιας μακράς νοσηλείας και την έναρξη μιας νέας αρχής.

Την ίδια στιγμή η βιτριολίστρια, που είναι προφυλακισμένη στις Γυναικείες Φυλακές του Ελεώνα Θηβών, εξακολουθεί να τηρεί σιγήν ιχθύος, καθώς δεν έχει πει λέξη για τη μέρα που έριξε το καυστικό υγρό στο πρόσωπο της όμορφης Ιωάννας. Πηγές από την Αστυνομία αναφέρουν, πάντως, ότι το ερχόμενο διάστημα ενδεχομένως να υπάρξουν εξελίξεις στην υπόθεση που έχει συγκλονίσει.

Την περασμένη εβδομάδα η 34χρονη υποβλήθηκε στο έβδομο χειρουργείο, σε μια επέμβαση που έγινε στο αριστερό χέρι της, το οποίο είναι καμένο από το καυστικό υγρό.

Η 35χρονη Εφη Κ. από το χωριό Σταθάς Αμφιλοχίας και η 34χρονη Ιωάννα Π. από το Λουτρό, ως κοντοχωριανές, ήταν και συμμαθήτριες, ενώ μεταξύ των οικογενειών τους υπάρχουν και δεσμοί κουμπαριάς.

Έγιναν φίλες στο facebook, αλλά την Έφη «έτρωγαν» η ζήλια και η δίψα, θεωρώντας την Ιωάννα υπεύθυνη που δεν προχώρησε η σχέση της. Η 34χρονη τη διέγραψε από φίλη στο facebook, όμως η πρώην φίλη της δεν είχε τελειώσει μαζί της… Έτσι, το πρωινό της 20ής Μαΐου έκλεισε το κινητό της, φόρεσε χειρουργική μάσκα, μαύρα γυαλιά ηλίου, γάντια και μπλούζα με μακριά μανίκια και περίμενε το θύμα της στο εσωτερικό πολυκατοικίας στην Καλλιθέα όπου βρισκόταν η εργασίας της 34χρονης. Πριν προλάβει να κάνει οτιδήποτε η Ιωάννα, δέχτηκε το βιτριόλι στο πρόσωπο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This