ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Μπαχαλάκηδες απειλούν ότι θα «υπερασπιστούν» τις παράνομες καταλήψεις

Must Read

Τι στιγμή που γίνεται μία προσπάθεια να συνέλθει η χώρα από την κρίση, να μπει μία τάξη στην εκπαιδευτική κοινότητα και να συμμαζευτεί η ανομία που επικρατεί τόσο στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, όσο και στα Εξάρχεια, μία ομάδα αντιεξουσιαστών εκτοξεύει απειλές (μέσα από ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου) λέγοντας ότι θα υπερασπιστεί τις παράνομες καταλήψεις στα Εξάρχεια.

Η ανάρτηση αναφέρει:

«Πριν μερικές ώρες, 16 προς 17 Ιούλη, στάση της περιπολίας υπεράσπισης των καταλήψεων, της γειτονιάς των Εξαρχείων και της μνήμης του αγώνα, μπροστά στα μνημεία του Αλέξη Γρηγορόπουλου και του Μιχάλη Καλτεζά. Μας προστάζουν να ζήσουμε σαν σκλάβοι. Περιμένουν ότι θα πάψουμε να υπάρχουμε, ότι θα πεθαίνουμε ήσυχα, για να διαιωνίζεται ο κόσμος της εξουσίας. Σε πείσμα των καιρών, όχι μόνο δεν αφανιστήκαμε, αλλά δυναμώσαμε, απλωθήκαμε παντού, γίναμε η ελπίδα της γης. Συνεχίζουν να βασανίζουν, να μας ετοιμάζουν φυλακές και στρατόπεδα συγκέντρωσης, να ραντίζουν τους δρόμους μας και τα κορμιά μας με χημικά και πλαστικές σφαίρες, να μας δολοφονούν. Ανακοινώνουν μια ακόμα φορά ότι θα πάρουν τις εστίες μας, τις καταλήψεις, τις πλατείες, τα πάντα… Είμαστε αποφασισμένοι να υπερασπιστούμε τις καταλήψεις, τις γειτονιές μας, τη μνήμη του αγώνα. Θα πολεμήσουμε. Ο κόσμος της ελευθερίας, της κοινότητας, της αλληλεγγύης θα νικήσει», υπογραμμίζουν στην ανακοίνωση τους

Και όλα αυτά την ώρα που ο νέος υπουργός προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, θέλει να επιβάλλει το «νόμο» και την «τάξη» στα Εξάρχεια, υπό τις ευλογίες του νέου πρωθυπουργού, Κυριακού Μητσοτάκη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This