Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2020

Κορωνοϊός: Σκηνές αποκάλυψης σε ελληνικό νησί

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Η κατάσταση φαίνεται ότι τίθεται εκτός ελέγχου με την πανδημία. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του newsbreak.gr, το νησί το οποίο δεν είναι μακριά και στο οποίο δημοσιεύματα θέλουν ιερόδουλο να είναι φορέας, αντιμετωπίζει πολύ σοβαρό πρόβλημα. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες η γυναίκα ενδέχεται να μην είναι ιερόδουλος αλλά μασέρ με πολλούς πελάτες την ημέρα. Αυτό όμως είναι ένα μικρό κομμάτι από το τι συμβαίνει στο συγκεκριμένο νησί.

Υπάρχουν ήδη επιβεβαιωμένα κρούσματα, τουλάχιστον 11, ενώ έχουν γίνει 140 έλεγχοι  αλλά τα αποτελέσματα δεν είναι ακόμη γνωστά, παρά τις συνεχείς προσπάθειες του δημάρχου του νησιού να ενημερωθεί για την κατάσταση. 

Το πιο επίφοβο είναι ότι τα επιβεβαιωμένα κρούσματα λόγω επαγγελματικής ιδιότητας, έρχονται σε επαφή με δεκάδες ανθρώπους ημερησίως. Η ανησυχία λοιπόν είναι έντονη και παρά τις αντιδράσεις κάποιον τοπικών φορέων, ο δήμαρχος είναι αποφασισμένος ακόμα και να ζητήσει lockdown στο νησί, σε περίπτωση που τα τεστ που έχουν γίνει βγουν θετικά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ