«Πέταξα πάνω από την Πρώτη για να με δουν οι γονείς μου» – Ο 19χρονος πιλότος περιγράφει την πτώση του αεροσκάφους

Must Read

Ο 19χρονος πιλότος που επέζησε με ελάχιστα τραύματα μετά την πτώση του μονοκινητήριου αεροσκάφους Τσέσνα, στην Πρώτη Σερρών, μίλησε για την παρολίγον τραγωδία που ευτυχώς δεν άφησε πίσω της θύματα. 

Το αεροσκάφος που συνετρίβη πάνω σε σπίτι, σε πρωινή ώρα αιχμής, από θαύμα δεν τραυμάτισε κανέναν κάτοικο της περιοχής. Ο 19χρονος πιλότος μιλώντας στο Star, εξήγησε ότι προσπάθησε μέχρι και την τελευταία στιγμή να σηκώσει το αεροσκάφος. Ο ίδιος παραδέχεται ότι είναι καλά στην υγεία του και ότι αν μπορούσε να πετάξει ξανά, θα το έκανε και αύριο: «Η υγεία μου είναι καλά και αν μπορούσα να σηκωθώ θα πετούσα και αύριο. Δεν έχω κανένα σοκ μετά από αυτό που έγινε».

Όπως εξήγησε, «η διαδρομή ήταν από Στρυμόνα να πάω μετά Αη Στράτη, αλλά εγώ ζήτησα από τον πύργο να πάω στην Πρώτη Σερρών επειδή είναι στο δρόμο μου, να κατέβω στα 1.000 πόδια και να παραμείνω σε εκείνη την περιοχή για δέκα λεπτά».

Στην ερώτηση των δημοσιογράφων αν το ζήτησε αυτό επειδή ήθελε να τον δουν οι γονείς του που βρίσκονταν εκεί, ο 19χρονος απάντησε «ναι, ναι…ακριβώς».

Ο 19χρονος πιλότος μίλησε για βλάβη στον κινητήρα αν και τα αεροπλάνα είναι καινούρια: «πετούσα στο προβλεπόμενο ύψος και υπήρξε κάποια βλάβη με τον κινητήρα και όταν έδωσα ώθηση για να ανέβω ψηλά δεν ακολούθησε δεν συνέχισε. Δεν ξέρω τι συνέβη ίσως κάποιο σοκ στον κινητήρα γιατί είναι ευαίσθητοι. Τα αεροπλάνα είναι καινούρια, της σχολής, δεν είναι παλιά οπότε και η συντήρηση είναι σωστή».

https://www.youtube.com/watch?v=nUILNLcusvU

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Μαρία Αντωνά δείχνει τα πόδια της και πόσο σακατεύτηκε όσο ήταν μέσα στο Survivor

H δημοσιογράφος και σύντροφος του Άρη Σοϊλέδη, Μαρία Αντωνά, βγήκε από το Survivor πριν από περίπου 10 ημέρες αφού έμεινε...

More Articles Like This