Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2020

Άγνωστοι βανδάλισαν τον τάφο της Λιλής Ζωγράφου! (video)

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Αποτρόπαιος βανδαλισμός στο Κοιμητήριο του Αγίου Κωνσταντίνου!

H αντιδήμαρχος Ηρακλείου Μαρία Καναβάκη βρέθηκε στο νεκροταφείο, για αυτοψία στον τάφο όπου προορίζεται να μεταφερθούν τα οστά τής Λιλης Ζωγράφου και διαπίστωσε ότι το παλιό μνήμα έχει βανδαλιστεί από αγνώστους! 

Λιλή Ζωγράφου

Ο τεχνίτης αλλά και η Προϊσταμένη του Τμήματος, που βρίσκονταν μαζί με την κ. Καναβάκη, βλέποντας την κατάσταση των μαρμάρων, εκτιμούν πως οι φθορές μάλιστα ενδεχομένως να είναι και των τελευταίων ωρών.

Λιλή Ζωγράφου

Μιλώντας στο Cretalive, η αντιδήμαρχος Ηρακλείου εξέφρασε τη λύπη της και τον αποτροπιασμό της για το καταδικαστέο αυτό γεγονός.

Λιλή Ζωγράφου

“Είναι κάτι το εξωφρενικό! Πρόκειται για έλλειψη Παιδείας, Πολιτισμού και της στοιχειώδους ευαισθησίας που θα πρέπει να διέπει τον κάθε άνθρωπο. Τέτοιες συμπεριφορές είναι απαράδεκτες!” σχολίασε η κ. Καναβάκη. “Η μνήμη των ανθρώπων που έφυγαν και οι σχετικοί χώροι επιβάλλουν ιδιαίτερη ευαισθησία και σεβασμό. Ποιο ανθρώπινο μυαλό άραγε σκέφτηκε να προχωρήσει σε μια τέτοια πράξη; Τι νόημα έχει η καταστροφή ενός τάφου; αναρωτήθηκε επίσης.

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΕΛΛΑΔΑ FM 94.3

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ