Έρχεται «σφράγισμα» σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική; – Πανικός με τα νέα κρούσματα

Must Read

Κόκκινος συναγερμός στη Θεσσαλονίκη μετά τη ραγδαία αύξηση κρουσμάτων!

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς και ο Σωτήρης Τσιόδρας, είχαν έκτακτη τηλεδιάσκεψη, με τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα και τον δήμαρχο Κωνσταντίνο Ζέρβα, προκειμένου να αποφασίσουν τα επόμενα βήματα.

Η κατάσταση στην Χαλκιδική με τα κρούσματα να αυξάνονται καθημερινά, προβληματίζει ιδιαίτερα τις αρμόδιες Αρχές οι οποίες εξετάζουν αυστηρά περιοριστικά μέτρα, όπως είχε ανακοινωθεί ότι θα εφαρμοστεί σε περιοχές που δείχνουν ότι η κατάσταση βγαίνει εκτός ελέγχου. 

Σύμφωνα με  το protothema.gr, εξετάζεται η επιβολή έκτακτων μέτρων σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική προκειμένου να «φρενάρει» η διασπορά του ιού, ακόμα κι αν αυτό αποτελέσει σοβαρό πλήγμα για την οικονομία και τις επιχειρήσεις, μόλις λίγους μήνες μετά το δίμηνο καθολικό λουκέτο.

Lockdown στον Πόρο

Ο Πόρος τέθηκε από το βράδυ της Πέμπτης σε νέα περιοριστικά μέτρα σε τοπικό επίπεδο, με τους περιορισμούς να αφορούν τόσο στην κυκλοφορία, όσο και στη λειτουργία των νυχτερινών κέντρων διασκέδασης. Οι μετακινήσεις θα γίνονται βάσει συγκεκριμένων ωραρίων, ενώ κάτι παρόμοιο θα ισχύσει και για τα νυχτερινά κέντρα, για τα οποία σχεδιάζεται νέος τρόπος λειτουργίας. Μέχρι στιγμής τα επιβεβαιωμένα κρούσματα ανέρχονται σε 30.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This