Ο κορωνοϊός έκανε νοσοκομεία ακόμα και τα «σπίτια του έρωτα» – Τα μέτρα ασφαλείας… ισοπέδωσαν τη λίμπιντο!

Must Read

Μία νέα πραγματικότητα, με άρωμα…νοσοκομείου καλούνται να διαχειριστούν πλέον οι «ιερείς του έρωτα», με την πανδημία του κορωνοϊού να έχει αλλάξει άρδην τον τρόπο λειτουργίας των οίκων ανοχής. 

Το οδοιπορικό που έκανε η «Espresso» στα «σπίτια του έρωτα» της οδού Φυλής αποκαλύπτει τις συνθήκες τρέλας μέσα στις οποίες οι ιέρειες του πληρωμένου σεξ προσπαθούν να διατηρήσουν τον ερωτισμό τηρώντας τις αποστάσεις με τη… μεζούρα στο χέρι!

Ακόμα και οι οίκοι ανοχή εν μέσω επιδημίας, αναγκάζονται να είναι εφοδιασμένα με γάντια, μάσκες και αντισηπτικά, ενώ οι σκηνές που διαδραματίζονται στα δωμάτια με το ημίφως μοιάζουν να έχουν βγει από φαρσοκωμωδία.

«Οι πελάτες που μπαίνουν μας ρωτάνε αν είμαστε στο… νοσοκομείο!» λέει η γυναίκα που διευθύνει ένα από τα «σπίτια», στον πιο γνωστό δρόμο του πληρωμένου έρωτα.

Τα παράθυρα παραμένουν μονίμως ανοιχτά και στην είσοδο υπάρχουν γάντια και μάσκες, τα οποία μπορούν οι πελάτες να χρησιμοποιήσουν κατά την ερωτική επαφή. Όμως πόσο… ερωτικό μπορεί να είναι όλο αυτό το πρωτοφανές σκηνικό;

Τα σεντόνια αλλάζονται από πελάτη, σε πελάτη

«Μόλις φύγει ένας πελάτης, ψεκάζουμε τις επιφάνειες με αντισηπτικό, αλλάζουμε τα σεντόνια και αφήνουμε το δωμάτιο να αεριστεί καλά προτού μπει ο επόμενος. Όμως δεν γίνεται οι οίκοι ανοχής να λειτουργήσουν με αυτούς τους όρους…» εξηγεί στην «Espresso» η υπεύθυνη.

Σε έναν άλλο οίκο ανοχής της οδού Φυλής η «κυρία» του σπιτιού αποκαλύπτει ότι όλη την ημέρα κρατούσε ένα αντισηπτικό και μια χλωρίνη στο χέρι και πήγαινε από δωμάτιο σε δωμάτιο προκειμένου να τα προετοιμάσει κατάλληλα ώστε να μπορούν να υποδεχθούν τους επόμενους πελάτες.

«Μετά το πέρας της ερωτικής επαφής τα κορίτσια κάνουν αμέσως μπάνιο. Έμειναν τρεις ολόκληρους μήνες χωρίς δουλειά, δεν είχαν να φάνε, οπότε τώρα προσαρμόστηκαν στα νέα μέτρα και είναι ιδιαίτερα προσεκτικές, ώστε οι πελάτες να νιώσουν ασφάλεια και να καταλάβουν ότι δεν κινδυνεύουν» τόνισε.

«Λες και δεν έχουν δει γυναίκες τόσο καιρό έκαναν οι άνδρες!»

Όπως ισχυρίστηκε η ιδιοκτήτρια ενός οίκου ανοχής, τον πρώτο καιρό της λειτουργίας, μετά τον εγκλεισμό, οι άνδρες έκαναν σαν να μην είχαν ξαναδεί γυναίκα!

«Λες και δεν έχουν δει γυναίκες τόσο καιρό έκαναν οι άνδρες! Έρχονταν και τους… διώχναμε για να μη δημιουργηθεί συνωστισμός! Τους έλεγα να κάνουν μια γύρα και να ξαναπεράσουν σε λίγο…» περιγράφει η ιδιοκτήτρια και επιβεβαιώνει ότι κατά την ερωτική πράξη τόσο η ιερόδουλη όσο και ο πελάτης φοράνε μάσκα και γάντια.

«Τα κορίτσια προτείνουν στους πελάτες στάσεις κατά τις οποίες δεν πλησιάζουν τα πρόσωπά τους, για λόγους ασφαλείας. Μόνο αν ο πελάτης επιθυμεί στοματικό έρωτα η κοπέλα θα βγάζει προσωρινά τη μάσκα και μετά θα την ξαναφοράει…» περιγράφει στην «Espresso» η ιδιοκτήτρια ενός από τους μεγαλύτερους οίκους ανοχής στην Αθήνα.

Και οι οίκοι ανοχής στη Θεσσαλονίκη στον μαραθώνιο του κορωνοϊού

Ευλαβικά τηρούν τα μέτρα και τα «σπίτια του έρωτα» στη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Sputnik. Η οδός Νικηφόρου Ουρανού βρίσκεται στη δυτική είσοδο της Θεσσαλονίκης, σε μια περιοχή όπου λειτουργούν γραφεία εταιρειών, αντιπροσωπείες και συνεργεία αυτοκινήτων.

Η συγκεκριμένη οδός όμως είναι πασίγνωστη λόγω της λειτουργίας αρκετών οίκων ανοχής που μέχρι πριν λίγα χρόνια βρίσκονταν στην περιοχή του Βαρδάρη και στην περιοχή της οδού Αν. Γεωργίου.

Θερμομέτρηση πελατών

Όπως ισχυρίστηκαν οι υπεύθυνοι των οίκων ανοχής, ο πελάτης υποβάλλεται σε θερμομέτρηση, προτού περάσει το κατώφλι των «σπιτιών».

«Αν έχει πυρετό δεν θα περάσει μέσα. Η θερμομέτρηση γίνεται στην πόρτα» ξεκαθάρισε στο Sputnik ο κύριος Ν., ο οποίος διαφημίζει αρκετούς οίκους ανοχής σε ιστοσελίδας που διατηρεί, μέσω της οποίας τους ενημερώνει, ακόμα και σε ξένες γλώσσες, για τα ωράρια λειτουργίας, τις κοπέλες που εργάζονται αλλά και τις παροχές που προσφέρουν.

«Οι πελάτες που έρχονται αφήνουν το ονοματεπώνυμό τους και τον αριθμό του κινητό τους τα οποία είμαστε υποχρεωμένοι πλέον να καταγράφουμε σε ειδικό βιβλίο, έτσι σε περίπτωση που υπάρξει κρούσμα να ειδοποιηθούν» είπε ο Ν.

Αντισηπτικά, υποχρεωτικό ντουζ και σεντόνια μιας χρήσης

Η κυρία Π. εργάζεται στην υποδοχή ενός golden studio, δηλαδή στην κατηγορία των οίκων ανοχής που είναι ακριβότεροι από τους συνηθισμένους. Όπως εξήγησε, στο στούντιο επικρατεί χαμηλός κόκκινος φωτισμός.  «Κάθε φορά χρησιμοποιείται σεντόνι μιας χρήσεως. Υπάρχουν παντού αντισηπτικά ενώ ο πελάτης κατά την είσοδο του και την παραμονή του στο σαλόνι θα πρέπει να φορά μάσκα» είπε χαρακτηριστικά.

Επιπλέον, ο πελάτης που επισκέπτεται έναν οίκο ανοχής, τύπου golden, υποχρεωτικά πριν συνευρεθεί ερωτικά με την ιερόδουλη θα πρέπει να κάνει μπάνιο σε ειδικό χώρο εντός του δωματίου. Μάλιστα, θα του δοθούν αποστειρωμένες πετσέτες.

«Μετά από κάθε πράξη ο χώρος αερίζεται και απολυμαίνεται» τόνισε ο κ. Ν., υπενθυμίζοντας ότι όλες οι κοπέλες έχουν ατομικό βιβλιάριο υγείας και εξετάζονται κάθε 15 ημέρες από γιατρό σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Μεταξύ άλλων ο κύριος Ν. ανέφερε ότι παρά το γεγονός ότι οι κοπέλες είναι αυτοαπασχολούμενες και δεν είχαν κάποια βοήθεια από το κράτος, εν μέσω της καραντίνας, είχαν οικονομική στήριξη από τις κυρίες που εργάζονταν στην υποδοχή, οι οποίες ήταν ασφαλισμένες και έλαβαν επίδομα. 

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του Sputnik, εν μέσω καραντίνας, στην οδό Γιαννιτσών, γυναίκες εκδίδονταν παράνομα, ενώ οι ενέργειες αυτές συνεχίζονται και τώρα αλλά…«καμουφλαρισμένα».

«Στην καραντίνα εκεί, έβγαιναν μέρα. Τώρα βγαίνουν βράδυ, όπως έκαναν παλιά. Χωρίς κανένα μέτρο προστασίας. Η Γιαννιτσών είναι υγειονομική βόμβα» τόνισε ο κύριος Ν.

(φωτό: sputnik.gr)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This