Το αστέρι του Game of Thrones στηρίζει τους πρόσφυγες της Λέσβου (Φώτο-Βίντεο)

Must Read

Το Game of Thrones τελείωσε αφήνοντας πικρή γεύση στους φαν του αλλά η ζωή για την πρωταγωνίστρια του Lena Headey δε σταματά εδώ. Η ηθοποιός  είναι γνωστή για την ακτιβιστική και φιλανθρωπική δράση της, αυτή τη φορά όμως αποφάσισε να μαζέψει χρήματα για τους πρόσφυγες στη Λέσβο. Μέσω μιας πλατφόρμας λοιπόν ο καθένας μπορεί να κάνει μια μικρή δωρεά. Ο στόχος ήταν οι 10.000 χιλιάδες στερλίνες, μέσα σε 20 μέρες το ποσό συγκεντρώθηκε, έτσι η ηθοποιός ανέβασε ένα βίντεο στο Instagram για να ευχαριστήσει τους φαν της. Παρόλα αυτά η καμπάνια συνεχίζεται, όποιος λοιπόν θέλει να βοηθήσει δεν έχει παρά να επισκεφθεί την ιστοσελίδα: https://www.gofundme.com/salam-aldeen-team-humanity-expansion-project

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lena Headey (@iamlenaheadey) on

Η επίσκεψη στη Μόρια

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lena Headey (@iamlenaheadey) on

Να θυμίσουμε πως το Μάρτιο η τηλεοπτική Σέρσει Λάνιστερ επισκέφθηκε για δεύτερη φορά το κέντρο κράτησης της Μόριας, συγκλονισμένη από την κατάσταση εκεί κοινοποίησε την εμπειρία της στα social media. Ο άνθρωπος όμως που τη συγκίνησε ήταν ο  Salam Aldeen, ιδρυτικό μέλος  της Team Humanity, όπου αφού συνελήφθηκε  λανθασμένα για ανθρωπιστική δράση, επέστρεψε από τη Δανία για να δημιουργήσει το Κέντρο Ελπίδας και Ειρήνης για μητέρες και παιδιά. Ο Σαλάμ και η ομάδα του έφτιαξαν έναν ασφαλή χώρο συνάντησης για γυναίκες και μωρά, για να επικοινωνούν, να ακούν μουσική, να μιλούν μεταξύ τους και να ανακουφιστούν από τους κινδύνους του στρατοπέδου.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This