Χίος: Ο σκύλος της Αστυνομίας εντόπισε την κάνναβη σε συσκευασία δώρου

Must Read

Αλάνθαστη για ακόμα μία φορά αποδείχθηκε η όσφρηση του εκπαιδευμένου σκύλου της Δίωξης Ναρκωτικών, που δεν ξεγελάστηκε από την προσεγμένη χάρτινη συσκευασία δώρου με την διακόσμηση με τριαντάφυλλα και πεταλούδες που είχε φτάσει σε μια εταιρεία ταχυμεταφορών στη Χίο, αλλά εντόπισε αμέσως την ναρκωτική ουσία που είχε στο εσωτερικό.

Οι αστυνομικοί είχαν φτάσει στην εταιρεία μετά την σύλληψη ενός Έλληνα με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, την περασμένη Τετάρτη. Από την έρευνα, είχε προκύψει ότι επικοινώνησε με άγνωστο σε περιοχή της Αττικής και του κατέβαλε 1.800 ευρώ ως αντίτιμο για το δέμα που θα του έστελνε με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 93 γραμμαρίων για να την πουλήσει σε τρίτους!

Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε συμπληρωματική δικογραφία για κατοχή, μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χίου, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για να ταυτοποιηθεί και ο αποστολέας του δέματος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This