Θλίψη για τον Έλληνα μηχανικό Πανορμίτη Μούγκρο που έχασε τη ζωή του στο πλοίο «Φανερωμένη»

Must Read

Η Κάλυμνος «πάγωσε» στην είδηση ότι ο Β΄ μηχανικός του πλοίου «Φανερωμένη», έχασε τη ζωή του στη φωτιά που ξέσπασε τα ξημερώματα.

Ο Πανορμίτης Μούγκρος ηλικίας 55 ετών, άφησε την τελευταία του πνοή στο φορτηγό πλοίο που εργαζόταν και είχε προορισμό τη Νότιο Αφρική, όταν ξαφνικά τα ξημερώματα της Τετάρτης, το πλοίο παραδόθηκε στις φλόγες. Ο Β΄ μηχανικός κατέληξε από τις αναθυμιάσεις της φωτιάς, ενώ σοβαρά τραυματισμένος είναι και ένας 26χρονος από το πλήρωμα ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Στο φορτηγό πλοίο, που ανήκει σε ελληνική εταιρία εργάζονταν 18 άτομα, από τους οποίους οι 5 είναι Έλληνες. Κατά τις 4:00 το πρωί, η φωτιά ξέσπασε στο μηχανοστάσιο του πλοίου ενώ μέχρι στιγμής τα αίτια είναι άγνωστα. 

Ο άτυχος μηχανικός που ζούσε μόνιμα στην Καλύμνο, ξεκίνησε για το ταξίδι με το φορτηγό πλοίο στις 15 Ιουνίου για να επιστρέψει στο νησί του μετά από 7 μήνες. Ο 55χρονος άνδρας που προερχόταν από οικογένεια ναυτικών, σύμφωνα με το protothema.gr, είναι ανύπαντρος ενώ τα μόνα στοιχεία επικοινωνίας που είχε δώσει ήταν των αδερφών του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This