Κέρκυρα: Πήγε να αυτοκτονήσει η μητέρα του 4μηνών βρέφους που έχασε τη ζωή του από το μπιμπερό του

Must Read

Ασύλληπτη τραγωδία εκτυλίχθηκε στην Κέρκυρα όταν έχασε τη ζωή του 4 μηνών βρέφος, από το ίδιο του το μπιμπερό.

Η 30χρονη Βρετανίδα, διέμενε σε πεντάστερο ξενοδοχείο του Αγίου Γεωργίου Αργυράδων, μαζί με το μωρό της, όταν το βράδυ της Πέμπτης το τάισε γάλα και το έβαλε για ύπνο. Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν το μωρό τελείωσε το γάλα του, η μητέρα άφησε το μπιμπερό στο μωρό να το πιπιλάει, για να αποκοιμηθεί

Αυτή η κίνηση, όμως απέβη μοιραία, αφού το βρέφος απεβίωσε από πνιγμό.

Γύρω στις 07:30 π.μ. όταν η μητέρα ξύπνησε και πήγε να δει το κάνει το μωρό της, παρατήρησε πως δεν ανταποκρινόταν στο κάλεσμά της και ούσα σοκαρισμένοι κάλεσε τους ανθρώπους του ξενοδοχείου, προκειμένου να καλέσουν κάποιον γιατρό για να δει τι συμβαίνει με το αγγελούδι της.

Δυστυχώς το βρέφος δεν βρισκόταν πια εν ζωή και στο άκουσμα αυτής της τραγικής είδησης, η άτυχη μητέρα πήγε να πηδήξει από το μπαλκόνι. Ευτυχώς οι εργαζόμενοι του ξενοδοχείου την πρόλαβαν τελευταία στιγμή και της έσωσαν τη ζωή.

Η μητέρα του άτυχου βρέφους, έχει υποστεί σοκ, γι’ αυτόν τον λόγο εισήχθη στο νοσοκομείο προκειμένου να λάβει ψυχολογική υποστήριξη.

Αύριο θα βγουν τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης μέσα από τα οποία θα διαπιστωθεί αν η μητέρα είναι υπαίτια ή όχι για τον θάνατο του βρέφους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This