Ελληνοτουρκικός πόλεμος: Ένα πράγμα με τρομάζει

Must Read

Ξέρετε τι είναι εκείνο που φοβάμαι περισσότερο σε περίπτωση πολέμου με την Τουρκία; Αν απαντήσατε ο στόλος τους, χάσατε, γι’ αυτό καθαρίζει ο Σαλιάρης. Η αεροπορία τους; Και πάλι χάσατε.  Τα «γεράκια» μας είναι οι καλύτεροι πιλότοι του ΝΑΤΟ.

Ο στρατός ξηράς τους; Να σας πω, αν τους έχουνε δεμένους στ’ άρματα, όπως στην Κύπρο, μπορεί να τους φθάσουμε έως την Κωνσταντινούπολη. Αν τους έχουν αμολητούς, μας βλέπω Άγκυρα μεριά.

Εκείνο που τρέμω είναι οι διάφορες ρεπορτερίτσες και ρεπορτερίσκοι, που θα μεταδίδουν ανταποκρίσεις ντυμένες Ταλιμπάν. Εδώ μία απλή βροχούλα περιγράφουν και σου κόβουν τα ήπατα. Σκεφτείτε επακουμβήσεις και παρεκουμβήσεις.

Αυτό, λοιπόν, τρέμω και γι’ αυτό θερμοπαρακαλώ: Αυτοσυγκράτηση και ψυχραιμία, γιατί χανόμαστε. Ίσως αυτό να έχουν κατά νου και οι κρατούντες, που αυτοσυγκρατούνται και δεν αφήνουν την ακράτεια να τους παρασύρει…

Χρήστος Μπολώσης

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This