Κραιπάλες κόστους 70.000 ευρώ για τον Χάρι Μαγκουάιρ και την παρέα του στη Μύκονο!

Must Read

Ο βήχας, ο έρωτας και το χρήμα δεν κρύβονται και σίγουρα ο -πολυσυζητημένος τα τελευταία 24ωρα- Χάρι Μαγκουάιρ από το τελευταίο διαθέτει… μπόλικο!

Και όχι μόνο αυτό, αλλά δεν διστάζει να το ξοδέψει, αν το απαιτούν οι συνθήκες, κάτι που επιβεβαιώνει με σχετικό αποκαλυπτικό -φυσικά- ρεπορτάζ στο κυριακάτικο φύλλο της η «Sun», η οποία φέρνει στην επιφάνεια ζουμερές λεπτομέρειες από τα όσα συνέβησαν με τον κάπτεν των «κόκκινων διαβόλων» στη Μύκονο, τα οποία και οδήγησαν στη σύλληψη του.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τη βρετανική tabloid, o διεθνής αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η παλιοπαρέα του… κραιπάλιασαν με την ψυχή τους στο νησί των Ανέμων, φτάνοντας στο σημείο να ξοδέψουν συνολικά 63.000 λίρες Αγγλίας (70.400 ευρώ) μέσα σε μόλις 5 ώρες σε διάσημο μπαρ-ρεστοράν, πίνοντας πανάκριβες σαμπάνιες και τρώγοντας αστακούς και ribeye!

«Οι τεράστιες δαπάνες τους περιλάμβαναν ένα μπουκάλι Dom Perignon Brut 2002 αξίας 20.120 ευρώ, ένα μπουκάλι Armand de Brignac Champagne 19.000 ευρώ, συν 840 ευρώ για τρία μπουκάλια Jack Daniel’s. Η παρέα άφαγε αστακούς αξίας 1.340 ευρώ, επτά μπριζόλες ribeye αξίας 916 ευρώ, καθώς και ελληνικές πιατέλες με μεζέδες και ρολά βοδινού Wagyu. Ο Μαγκουάιρ έπινε κυρίως μπύρα», αναφέρει το δημοσίευμα.

  • Δείτε το… εξαιρετικά κατατοπιστικό γράφημα της «Sun»:

«Το επόμενο απόγευμα, τα πράγματα πήραν μια πιο άσχημη στροφή, όταν ο Μαγκουάιρ και οι φίλοι του πήγαν σε ένα άλλο μπαρ στη Μύκονο, καθώς μία ομάδα οπαδών άρχισε να τον βρίζει. Οι μάρτυρες ισχυρίστηκαν, επίσης, ότι οι τελευταίοι έκαναν ανατριχιαστικές αναφορές στην αεροπορική τραγωδία του Μονάχου του 1958. Ο Μαγκουάιρ ισχυρίζεται ότι μπέρδεψε τους αστυνομικούς με τους επιτιθέμενους φιλάθλους και τους χτύπησε», καταλήγει το εν λόγω ρεπορτάζ.

Θα «σκάσει» 100.000 ευρώ για να αποφύγει τη φυλάκιση

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Sunday Mirror», ο Χάρι Μαγκουάιρ ίσως χρειαστεί να πληρώσει 90.000 λίρες (100.580 ευρώ), προκειμένου να αποφύγει την φυλάκιση! «Εάν κριθεί ένοχος, θα μπορούσε, ενδεχομένως, να εξαγοράσει μια πιθανή ποινή τριών ετών, καταβάλλοντας μισθούς μισής εβδομάδας (ο εβδομαδιαίος μισθός του είναι 190.000 λίρες)», τονίζει η εφημερίδα.

«Η μέγιστη, θεωρητικά, ποινή μπορεί να είναι έως επτάμισι χρόνια. Είναι κατανοητό ότι το σύνολο θα ήταν πιθανότατα τρία χρόνια. Ωστόσο, στο ελληνικό ποινικό σύστημα οποιαδήποτε ποινή έως και τρία χρόνια μπορεί να εξαγοραστεί, πράγμα που σημαίνει ότι ο κ. Μαγκουάιρ μπορεί να πληρώσει ένα καθορισμένο ποσό, για να αποφύγει τη φυλακή», ανέφερε στη Mirror o Έλληνας δικηγόρος Παναγιώτης Πετρόπουλος, αντιπρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιώς.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This