Εντολή για προσλήψεις σε Υγεία (2450) και Αστυνομία (1500) έδωσε ο Μητσοτάκης

Must Read

Εντολή για προσλήψεις στην Υγεία και στην Αστυνομία έδωσε σήμερα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στους συναρμόδιους υπουργούς, σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου.

Συγκεκριμένα υπό την προεδρία του πρωθυπουργού πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στην οποία μετείχαν οι υπουργοί Χρήστος Σταϊκούρας, Μιχάλης Χρυσοχοίδης, Βασίλης Κικίλιας, Τάκης Θεοδωρικάκος, Θεόδωρος Σκυλακάκης με θέμα τον προγραμματισμό των προσλήψεων στο Δημόσιο εντός του προσεχούς εξαμήνου.

Στη σύσκεψη δόθηκαν από τον πρωθυπουργό οι εξής κατευθύνσεις:

• Να προχωρήσουν οι προγραμματισμένες από το ΑΣΕΠ προσλήψεις εντός του 2019 με προτεραιότητα τις 2450 θέσεις που αφορούν το υπουργείο Υγείας.

• Επιπλέον να δρομολογηθούν άμεσα -και να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του έτους- 1500 προσλήψεις αστυνομικών για την ενίσχυση της ομάδας ΔΙΑΣ και την ανασύσταση της ομάδας ΔΕΛΤΑ, όπως είχε δεσμευθεί προεκλογικά ο πρωθυπουργός.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This