Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2020

Θετικοί στον κορωνοϊό 1 αστυνομικός και 3 αξιωματικοί που σύχναζαν σε beach bar στα Σύβοτα

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Ένας αστυνομικός ο οποίος σύχναζε σε γνωστό beach bar στα Σύβοτα, φέρεται να είναι θετικός στον ιό και να κόλλησε άλλους 3 αξιωματικούς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιωαννίνων.

Συγκεκριμένα την εβδομάδα του δεκαπενταύγουστου, ο αστυνομικός ο οποίος σύχναζε στο γνωστό beach bar, ήταν εκτός υπηρεσίας και υπεβλήθη σε τεστ κορωνοϊού καθώς παρουσίαζε τα συμπτώματα. Τα αποτελέσματα έδειξαν πως είναι θετικός στον ιό.

Κατόπιν ενημέρωσης της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου και της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιωαννίνων, πραγματοποιήθηκε απολύμανση στους χώρους καθώς επίσης εξετάζονται και οι υπόλοιποι αστυνομικοί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο συγκεκριμένο beach bar που σύχναζε ο αστυνομικός, είχαν παρευρεθεί και άλλοι αστυνομικοί μεταξύ άλλων και υψηλόβαθμα στελέχη.

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΕΛΛΑΔΑ FM 94.3

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ