Νόμπελ εξυπνάδας απονέμεται σε 52χρονο από την Ρόδο που ταχυδρόμησε στον εαυτό του 5 κιλά κάνναβης

Must Read

Για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών κατηγορείται 52χρονος άντρας από την Ρόδο, ο οποίος ταχυδρόμησε στον εαυτό του ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους πέντε κιλών και 320 γραμμαρίων.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο 52χρονος έφυγε από το νησί των Ιπποτών, για άγνωστο προορισμό από όπου προμηθεύτηκε κάνναβη και την ταχυδρόμησε στον εαυτό του, προκειμένου να την παραλάβει όταν επιστρέψει στη Ρόδο.

Μία όχι και τόσο έξυπνη κίνηση, θα λέγαμε, αφού η Δίωξη Ναρκωτικών, η οποία πραγματοποιεί συνεχείς ελέγχους στις ταχυδρομικές υπηρεσίες, υποψιάστηκε ότι κάτι κρύβει το χαρτοκιβώτιο, καθώς είχε το ίδιο όνομα αποστολέα και παραλήπτη.

Έτσι οι αστυνομικοί παρακολουθούσαν το χαρτοκιβώτιο και περίμεναν καρτερικά για την παραλαβή του, από τον 52χρονο. Μόλις ο 52χρονος το παρέλαβε τον ακινητοποίησαν και πραγματοποίησαν τον έλεγχο.

Αμέσως ακολούθησε η έφοδος στο σπίτι του 52χρονου άντρα, μέσα στο οποίο βρέθηκαν τρεις ζυγαριές ακριβείας τις οποίες και κατάσχεσαν, καθώς και το Ι.Χ. αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε.

Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This