Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2020

Αρχιεπίσκοπος Κρήτης: «Μη φοράτε μάσκες στις εκκλησίες, φυλακίζουν την πίστη» (video)

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Σε μια επικίνδυνη προτροπή που προβλημάτισε τον κόσμο, προχώρησε το πρωί ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης Ειρηναίος.

Στη διάρκεια της θείας λειτουργίας για τον εορτασμό του Αγίου Τίτου στο Ηράκλειο, ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης, εξέφρασε την άποψή του για τη χρήση της μάσκας εντός των εκκλησιών.

Ο λόγος του «στάθηκε» ενάντια στα μέτρα που ορίζει το Υπουργείο Υγείας, καθώς κάλεσε τους πιστούς να μη φορούν μάσκες εντός των ιερών ναών «για να μη φυλακίζουν της πίστη τους» όπως είπε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με το creta24.gr, παρά την «σύσταση» του Αρχιεπισκόπου όμως, το πλήθος πιστών που βρισκόταν σήμερα στο ναό, φορούσαν μάσκες, τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

Ερωτηθείς αν προέβη στη συγκεκριμένη τοποθέτηση, o ίδιος απάντησε στο creta24.gr, : «Είμαστε ελεύθεροι στην εκκλησία δεν είμαστε σκλαβωμένοι. Τουλάχιστον μέσα στο ναό να μη φορούμε. Έξω από το ναό, εντάξει».

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ