Τελικά επρόκειτο για ληστεία – Βρέθηκε καμένο το αμάξι 80χρονου που είχε βρεθεί απανθρακωμένος

Must Read

Ένας 80χρονος άντρας ο οποίος είχε βρεθεί νεκρός στο σπίτι του, έπειτα από την προσπάθεια κατάσβεσης φωτιάς από την Πυροσβεστική, φαίνεται τελικά να μην ήταν οι αναθυμιάσεις η αιτία θανάτου του, όπως εκτίμησε αρχικά το Πυροσβεστικό σώμα.

Για την αλλαγή πλεύσης της υπόθεσης, έδωσε ένα στοιχείο. Συγκεκριμένα το αυτοκίνητο του ηλικιωμένου βρέθηκε το αυτοκίνητό, του θύματος ,καμένο, στην περιοχή του Σχιστού. Αυτό το γεγονός ενίσχυσε τις υποψίες της αστυνομίας, η οποία ισχυριζόταν εξαρχής, ότι επρόκειτο για ληστεία.

Όλα τα στοιχεία οδηγούν στο ότι οι δράστες δεν βρήκαν κάτι πολύτιμο για να κλέψουν κι έτσι άρπαξαν τα κλειδιά του αυτοκινήτου κι έφυγαν με αυτό.

Επίσης ο ιατροδικαστής εντόπισε ένα βαθύ τραύμα στο λαιμό του θύματος από μαχαίρι, κάτι το όποιο αποτελεί αδιαμφισβήτητο στοιχείο ότι πρόκειται για κλοπή.

Οι αξιωματικοί του ανθρωποκτονιών κάνουν λόγο για σεσημασμένους δολοφόνους, οι οποίοι έκαψαν το αυτοκίνητο για να καλύψουν τα ίχνη τους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This