Σάββατο, 10 Απρίλιος 2021

Απειλές δέχτηκε ο εστιάτορας που δεν πλήρωσε τα κρασιά του «γιατρού»

Την τελευταία στιγμή υποψιάστηκε ένας Κρητικός εστιάτορας ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και απέφυγε να πέσει θύμα απάτης! Το απόγευμα της Κυριακής ο ιδιοκτήτης εστιατορίου στις Κάτω Γούβες Ηρακλείου δέχτηκε ένα τηλεφώνημα στο κινητό του και αμέσως μετά ένα ανορθόγραφο γραπτό μήνυμα από άγνωστο αριθμό.

Ο άντρας που του μιλούσε από την άλλη άκρη της γραμμής συστήθηκε ως ο γιατρός Μανώλης Παπαδάκης, ο οποίος ζητούσε από τον επιχειρηματία να του κλείσει ένα τραπέζι 26 ατόμων για τις 6 Σεπτεμβρίου. «Με πήρε τηλέφωνο το πρωί της Δευτέρας, μου συστήθηκε και με ενημέρωσε πως πρόκειται για ένα “σοβαρό” τραπέζι, το οποίο θα αποτελείται από Ελβετούς γιατρούς και τις οικογένειές τους, καθώς και στελέχη του υπουργείου Υγείας» διηγήθηκε ο εστιάτορας στο neakriti.gr, τονίζοντας ότι ο «γιατρός Παπαδάκης» τού είπε ότι το τραπέζι θα στοιχίσει συνολικά 2.000 ευρώ.

«Είχε κοστολογήσει το φαγητό στα 1.100 ευρώ και τα υπόλοιπα 900 ευρώ θα διατίθεντο για ακριβά ιταλικά κρασιά» είπε ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου στις Κάτω Γούβες, συμπληρώνοντας ότι άρχισαν να μπαίνουν ψύλλοι στ’ αυτιά του: «Ημουν σκεπτικός, ωστόσο του απάντησα πως θα σκεφτώ την πρότασή του».

Στο τελευταίο τηλεφώνημά του ο «Μανώλης Παπαδάκης» είπε στον εστιάτορα «πως μένει μόνο μία τελευταία λεπτομέρεια που πρέπει να κανονιστεί. Επειδή τα κρασιά θα έρχονταν από την Ιταλία, εκείνος θα πλήρωνε 450 ευρώ και εγώ θα έπρεπε να δώσω 250 ευρώ! Τότε βεβαιώθηκα πως πρόκειται για απάτη. Με είχε υποψιάσει, βέβαια, από την αρχή η ανορθογραφία των sms, ωστόσο δεν είχα δώσει ιδιαίτερη σημασία».

Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου ανέφερε ότι αρνήθηκε οποιαδήποτε συναλλαγή μαζί του, με αποτέλεσμα να δεχτεί απειλές και ύβρεις!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ