Πέμπτη 13/5/2021

Τέλος η αγωνία! Ανακοινώθηκαν οι βάσεις Πανελλαδικών εξετάσεων 2020

Περίπου 100.000 υποψήφιοι που έδωσαν φέτος Πανελλαδικές εξετάσεις περίμεναν με αγωνία τα αποτελέσματα τα οποία ανακοινώθηκαν σήμερα το πρωί λίγο μετά τις 08:30 π.μ. από το Υπουργείο Παιδείας.

Οι χιλιάδες υποψήφιοι μπορούν πλέον να δουν αν οι προσπάθειες τους απέδωσαν καρπούς μπαίνοντας εδώ όπου υπάρχουν αναλυτικά τα αποτελέσματα των πανελλαδικών εξετάσεων:

Βάσεις ΓΕΛ Ημερήσια

Επιλογή 10% 2018 ΓΕΛ Ημερήσια

Επιλογή 10% 2019 ΓΕΛ Ημερήσια

Επιλογή 10% 2018 ΕΠΑΛ

Επιλογή 10% 2019 ΕΠΑΛ

Επιλογή Αλλογενών Εκτός ΕΕ

Επιλογή Αλλογενών ΕΕ

Για να μπορέσουν να δουν οι υποψήφιοι σε ποια σχολή έχουν περάσει αρκεί να μπουν στην ιστοσελίδα του Υπουργείου στο https://results.it.minedu.gov.gr/ πληκτρολογώντας τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό τους και τα τέσσερα αρχικά γράμματα των προσωπικών τους στοιχείων (Επώνυμο – Όνομα – Πατρώνυμο – Μητρώνυμο).

Παράλληλα, τα αποτελέσματα έχουν αποσταλεί και στις διευθύνσεις της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης προκειμένου να προωθηθούν και να εκτυπωθούν οι καταστάσεις των επιτυχόντων. Διευκρινίζεται ότι οι καταστάσεις που θα αναρτηθούν στα Λύκεια θα περιέχουν μόνο τον κωδικό κάθε υποψηφίου και τα στοιχεία της επιτυχίας του και όχι τα ονομαστικά στοιχεία του.

Δείτε τον πίνακα με τα στατιστικά στοιχεία των υποψήφιων επιτυχόντων για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2020:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ