«Γκραν πρι» μεταξύ πρώην συζύγων στο Aγρίνιο μετά τον καβγά

Must Read

Σκηνές από τον «Πόλεμο των Ρόουζ» διαδραματίστηκαν σε δρόμο του Αγρινίου, όπου ένα ζευγάρι επιδόθηκε σε έναν ασύλληπτο καβγά, με τον σύζυγο να καταδιώκει ξέφρενα με το αυτοκίνητό του αυτό της πρώην καλής του για να το βγάλει εκτός δρόμου!

Όλα άρχισαν το βράδυ του Σαββάτου σε περιοχή της πόλης ύστερα από έντονη λογομαχία που είχαν μεταξύ τους οι δύο 38χρονοι. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η κατάσταση ξέφυγε γρήγορα από τον έλεγχο, με τον άντρα να αρχίζει να απειλεί και να βρίζει την άλλοτε αγαπημένη του, η οποία πήγε έντρομη τρέχοντας στο αυτοκίνητό της, το έβαλε μπροστά και όπου φύγει φύγει.

Έξαλλος ο πρώην της μπήκε στο δικό του όχημα και άρχισε να την ακολουθεί, κάνοντας επικίνδυνους ελιγμούς, και μάλιστα σπρώχνοντας τον πίσω προφυλακτήρα της, με κίνδυνο να προκληθεί σοβαρό τροχαίο. Ο 38χρονος προσπαθούσε μετά μανίας να βγάλει το Ι.Χ. της γυναίκας εκτός πορείας, αδιαφορώντας αν θα σκοτώνονταν και οι δύο, ενώ στο πέρασμά τους οι περαστικοί και οι οδηγοί των διερχόμενων αυτοκινήτων δεν πίστευαν στα μάτια τους!

Κάποιοι από αυτούς τηλεφώνησαν στην Άμεση Δράση, με αποτέλεσμα να κινητοποιηθούν περιπολικά και μοτοσικλετιστές της Ομάδας ΔΙΑΣ. Με την παρέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων, το πρώην ζευγάρι, επιτέλους, ακινητοποιήθηκε και οδηγήθηκε στο τμήμα όπου αλληλομηνύθηκε, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου. O 38χρονος (που μήνυσε κι έναν 45χρονο για εξύβριση, με αποτέλεσμα να συλληφθεί και αυτός!) κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία, φθορά ξένης περιουσίας και διατάραξη της ασφάλειας συγκοινωνιών, ενώ η 38χρονη για ψευδή καταμήνυση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This