«Προδοσία» (για άλλη μια φορά) από το ΝΑΤΟ! (video)

Must Read

Πριν από λίγες ημέρες η τουρκική πολεμική αεροπορία επιχείρησε να παρενοχλήσει την πτήση των ελληνικών F-16 που συνόδευαν το αμερικανικό βομβαρδιστικό αεροσκάφος B-52 στο πλαίσιο της δραστηριότητας ALLIED SKY.

Δείτε ακόμα: Το ΝΑΤΟ σκούζει για ρωσική παραβίαση εναερίου χώρου μέλους του, ενώ για τα τουρκικά αίσχη τσιμουδιά! 

Τα τουρκικά αεροσκάφη, που πέταξαν παράνομα στο FIR Αθηνών, επιχείρησαν να παρεμποδίσουν την πτήση των αντίστοιχων ελληνικών. Στην επιθετική πολιτική της Άγκυρας μάρτυρες ήταν οι άνδρες του πληρώματος του στρατηγικού αεροσκάφους των ΗΠΑ.

Ωστόσο και αυτή η προσπάθεια της Άγκυρας απέτυχε, καθώς σύμφωνα με το ΓΕΕΘΑ τα ελληνικά μαχητικά αναγνώρισαν, αναχαίτισαν και εξεδίωξαν από το FIR Αθηνών τα τουρκικά μαχητικά.

Το ΝΑΤΟ δημοσίευσε το βράδυ της Δευτέρας βίντεο με την εναέρια συμμαχική βόλτα. Ωστόσο, από αυτό απουσιάζουν τα ελληνικά μαχητικά που συνόδευσαν τα αμερικανικά B-52 από την Χίο στις Κυκλάδες κι από εκεί μέσω Πελοποννήσου σε όλη την Βόρεια Ελλάδα και τα Σκόπια.

Αντιθέτως, από το συνολικής διάρκειας 2 λεπτών και 46 δευτερολέπτων βίντεο, τα 55 δευτερόλεπτα, περιέχουν πλάνα από την τουρκική πολεμική αεροπορία!

Στο σχετικό δελτίο τύπου του ΝΑΤΟ επίσης, δεν υπάρχει η παραμικρή αναφορά για την τουρκική χυδαιότητα στο Αιγαίο

Δείτε ακόμα: Το ΝΑΤΟ γιορτάζει μαζί με τους Τούρκους την καταστροφή της Σμύρνης και την εκδίωξη των Ελλήνων από την Ανατολία

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This