Το ΝΑΤΟ σκούζει για ρωσική παραβίαση εναερίου χώρου μέλους του, ενώ για τα τουρκικά αίσχη τσιμουδιά! 

Must Read

Ό,τι και να πει κανείς για τη στάση του ΝΑΤΟ απέναντι στα ελληνοτουρκικά είναι λίγο. Και η οργή ξεχειλίζει, βλέποντας τις υποκριτικές διαμαρτυρίες κατά της Ρωσίας, ότι τάχα παραβίασε τον εθνικό εναέριο χώρο μέλους της Συμμαχίας. Εδώ η Τουρκία κάνει τα αίσχη και απειλεί ανοιχτά με πόλεμο την Ελλάδα (και οι δύο χώρες μέλη του ΝΑΤΟ), αλλά για το ΝΑΤΟ… πέρα βρέχει.

Δείτε ακόμα: «Προδοσία» (για άλλη μια φορά) από το ΝΑΤΟ! (video)

Το πρόβλημα με τη Ρωσία, σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε η Συμμαχία, είναι ότι κατά τη διάρκεια πτήσης ενός αμερικανικού B-52 στο πλαίσιο της δραστηριότητας «Allied Sky», ένα ρωσικό Su-27 το αναχαίτισε ενώ πλησίαζε στον εναέριο χώρο της Δανίας κοντά στο νησί Bornholm.

«Το ρωσικό Su-27, που πετούσε από το Καλίνινγκραντ, ακολούθησε το B-52 στον εναέριο χώρο της Δανίας πάνω από το νησί, διαπράττοντας σημαντική παραβίαση του εναέριου χώρου ενός έθνους του ΝΑΤΟ», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.

«Αυτό το περιστατικό καταδεικνύει την ασέβεια της Ρωσίας για τους διεθνείς κανόνες και για τον κυρίαρχο εναέριο χώρο ενός συμμαχικού έθνους. Παραμένουμε σε εγρήγορση, έτοιμοι και προετοιμασμένοι να διασφαλίσουμε τον εναέριο χώρο του ΝΑΤΟ 24/7», δήλωσε ο στρατηγός Τζεφ Χάριγκιαν, διοικητής της συμμαχικής αεροπορικής διοίκησης του ΝΑΤΟ.

Για την ιστορία να πούμε ότι η Ρωσία αρνείται την παραβίαση του εναερίου χώρου της Δανίας.

Δείτε ακόμα: Το ΝΑΤΟ γιορτάζει μαζί με τους Τούρκους την καταστροφή της Σμύρνης και την εκδίωξη των Ελλήνων από την Ανατολία

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This