Η εντολή του Ερντογάν που αρνηθηκαν οι στρατηγοί του: «Βουλιάξτε ελληνικό πλοίο, ή καταρρίψτε μαχητικό»! (video)

Must Read

Σοκαριστικό δημοσίευμα-αποκάλυψη της γερμανικής εφημερίδας Die Welt που φέρει τον Tούρκο Πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν να ζήτησε από τους στρατηγούς του να προκαλέσουν θερμό επεισόδιο με την Ελλάδα, βυθίζοντας ελληνικό πλοίο, ή καταρρίπτοντας ελληνικό μαχητικό αεροσκάφος!

Όπως σας είχε ενημερώσει το newsbreak.gr, η Τουρκία ετοιμάζεται για πόλεμο, με τον Σουλτάνο να ετοιμάζεται εντατικά για κάποιο θερμό επεισόδιο, στο οποίο είναι δεδομένο ότι θα προσπαθήσει να παρασύρει την Ελλάδα. Πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις… δικαιωθήκαμε.

Σύμφωνα με το OPEN και τον ανταποκριτή του στο Βερολίνο, Παντελή Βαλασσόπουλο, οι Γερμανοί επικαλούνται τουρκικές στρατιωτικές πηγές, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η αντίδραση των Τούρκων στρατηγών στη διαταγή του Ερντογάν.

«Πριν από λίγες ημέρες ο Πρόεδρος Ερντογάν, διέταξε τους στρατηγούς του να βυθίσουν ένα ελληνικό πλοίο αλλά να προσπαθήσουν να μην υπάρξουν πολλές ανθρώπινες απώλειες. Οι στρατηγοί αρνήθηκαν να κάνουν κάτι τέτοιο και η επόμενη ιδέα ήταν να καταρριφθεί ένα ελληνικό πολεμικό αεροσκάφος. Εκεί, ήταν και πάλι η ιδέα ότι ο πιλότος μπορεί να βγει από το αεροπλάνο και να σώσει την ζωή του», αναφέρει μεταξύ άλλων το δημοσίευμα.

«Πειρατικό κράτος η κακομαθημένη Ελλάδα»

Νωρίτερα, ο εκπρόσωπος του κυβερνώντος κόμματος ΑΚΡ, Ομέρ Τσελίκ, προχώρησε σε νέες προκλητικές δηλώσεις κατά της χώρας μας, αλλά και της Γαλλίας: «Αυτό που κάνει η ΕΕ, είναι να υποδαυλίζει την κακομαθημένη Ελλάδα. Η Ελλάδα σήμερα είναι ένα πειρατικό κράτος στην Ανατολική Μεσόγειο και εμπλέκεται σε δουλειές που υπερβαίνουν το μέγεθος της. Αν ο Μακρόν μέσα στην περιοχή μας και στην Γαλάζια Πατρίδα μας, κηρύσσει κόκκινη γραμμή τότε εκείνη την κόκκινη γραμμή του την επιστρέφουμε».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This