Άναυδοι όλοι: Σε χρησιμοποιημένη βρεφική πάνα έκρυβαν ναρκωτικά!

Must Read

Μέσα σε βρεφικές πάνες και μάλιστα… χρησιμοποιημένες, έκρυβαν τα ναρκωτικά που διακινούσαν στη Θεσσαλονίκη ένας 46χρονος και μία 23χρονη, στους οποίους πέρασαν χειροπέδες οι αστυνομικοί του Τμήματος Γενικών Υποθέσεων της Δίωξης Ναρκωτικών!

Η επιχείρηση έγινε το μεσημέρι της Δευτέρας, όταν από το σπίτι όπου έμενε η 23χρονη στην περιοχή της Μενεμένης και βρισκόταν εκεί και ο 46χρονος κατασχέθηκαν τρία δέματα με ηρωίνη συνολικού βάρους 794 γραμμαρίων, έτοιμα να διοχετευτούν σε στέκια τοξικομανών.

Οι αστυνομικοί έμειναν άναυδοι, καθώς οι ποσότητες των ναρκωτικών ουσιών βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένες στο στήριγμα του νιπτήρα εξωτερικής τουαλέτας και σε μια βρεφική πάνα με το… περιεχόμενό της!

Επίσης κατασχέθηκαν ένα μαχαίρι, δύο κομμάτια πλακιδίων με υπολείμματα ναρκωτικών, μία ηλεκτρονική ζυγαριά, 2.339 ευρώ από την εμπορία ναρκωτικών, πέντε κινητά που οι δράστες χρησιμοποιούσαν για τις παράνομες συναλλαγές τους, ένα πακέτο σύνδεσης κινητής τηλεφωνίας και τρεις κάρτες SIM.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για διακίνηση εξαρτησιογόνων ουσιών και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Θεσσαλονίκης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This