Συνελήφθη στο Ρέθυμνο Βρετανός υπήκοος, για τον οποίο ίσχυε απαγόρευση εισόδου στη χώρα

Must Read

Θρίλερ με ξένο υπήκοο στο Ρέθυμνο, ο οποίος συνελήφθη με εντολή της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, καθώς ίσχυε απαγόρευση εισόδου του στην Ελλάδα για λόγους εθνικής ασφαλείας.

Ειδικότερα, ο άνδρας, Βρετανός υπήκοος ιορδανικής καταγωγής, συνελήφθη το βράδυ της Τετάρτης 02/09 σε τουριστική περιοχή του Ρεθύμνου, μετά από σήμα που έφτασε στις τοπικές αστυνομικές αρχές από την ΕΥΠ και την Κρατική ασφάλεια.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες η ΕΥΠ ενημέρωσε την Αστυνομία του Ρεθύμνου ακόμη και για το σημείο στο οποίο διέμενε ο συλληφθείς. Η χαρακτηριστική εντολή, δε, που έχει δοθεί για τον συλληφθέντα, είναι «να απελαθεί από την Ελλάδα με το πρώτο διαθέσιμο αεροπλάνο»!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This