Δευτέρα 21/6/2021

Μάνατζερ-τσαρλατάνος έταζε μισθό 1.500 ευρώ σε κοπέλες, για πόστο στην ΑΕΛ!

Απατεώνας παρίστανε τον μάνατζερ της Αθλητικής Ένωσης Λάρισας, τάζοντας σε κοπέλες μισθούς… 1.500 ευρώ!

Ο επιτήδειος ανέβασε στο Facebook αγγελία εργασίας ζητώντας νεαρές γυναίκες για να δουλέψουν στα γραφεία της ομάδας της Super League, γράφοντας: «Ενδιαφέρομαι να βρω μια κοπέλα για τα γραφεία… Μόνο σοβαρές προτάσεις και από κοπέλες που έχουν πραγματικά ανάγκη από δουλειά. Η αμοιβή πάρα πολύ ικανοποιητική. Πληροφορίες σε προσωπικό μήνυμα».

Σύντομα, όμως, η δράση του μάνατζερ-«μαϊμού» έπεσε στην αντίληψη στελεχών της ΑΕΛ, οι οποίοι δέχτηκαν τηλεφωνήματα από κοπέλες που καλούσαν για να μάθουν λεπτομέρειες.

Για το ζήτημα τοποθετήθηκε με ανάρτησή του στο Facebook ο αντιπρόεδρος Δ’ και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Σωτήρης Μάρκου, προκειμένου να διαλευκάνει την κατάσταση: «Επικοινώνησαν μαζί μου φίλοι και γνωστοί, απόλυτα αξιόπιστοι, οι οποίοι μου μετέφεραν ότι σε προσωπικά μηνύματα που αντάλλαξε με κοριτσάκια που έπεσαν στην παγίδα του έταζε μισθό 1.500 ευρώ καθαρά, 25 ένσημα τον μήνα και, όταν έχει αγώνα η ομάδα, θα πρέπει να κάθονται 2-3 ώρες παραπάνω… Επειδή ο συγκεκριμένος τυπάκος δεν εργάζεται ούτε εργάστηκε ποτέ στην ΠΑΕ ΑΕΛ, παρακαλώ να ενημερώσετε τους γνωστούς σας να μην πέσουν θύματα και “τσιμπήσουν” σε ανάλογη περίπτωση».

Δεν είναι η πρώτη φορά

Το προφίλ κατέβηκε λίγη ώρα μετά, ενώ σημειώνεται ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η ΑΕΛ πέφτει θύμα αδίστακτων εκμεταλλευτών που προσπαθούν να αναρριχηθούν κοινωνικά δηλώνοντας στελέχη της. Πριν από περίπου ένα χρόνο ένας άντρας που ζούσε στο εξωτερικό είχε πλαστογραφήσει το επιστολόχαρτο της ΠΑΕ ΑΕΛ και έστελνε προτάσεις και προσκλήσεις σε Αφρικανούς ποδοσφαιριστές!

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ