Μετά από 16 χρόνια κατάληψης εκκενώθηκε -με εντάσεις και δακρυγόνα- κτήριο στα Χανιά (video)

Must Read

 Στην εκκένωση της κατάληψης «Ρόζα Νέρα» σε κτήριο που ανήκει στο Πολυτεχνείο Κρήτης στο λόφο Καστέλι στην παλιά πόλη των Χανίων, προχώρησαν σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες οι αστυνομικές αρχές.

Οι δυνάμεις της ΕΛΑΣ προχώρησαν σε εκκένωση του κτηρίου από άτομα που βρισκόταν μέσα σε αυτό, ενώ συνεργείο ιδιώτη εργολάβου απομάκρυνε και αντικείμενα που υπήρχαν μέσα στο χώρο της κατάληψης.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης σημειώθηκε μικρή ένταση, όταν αλληλέγγυοι της κατάληψης πέταξαν αντικείμενα προς το σημείο που βρισκόταν αστυνομικοί και το συνεργείο του ιδιώτη εργολάβου με αποτέλεσμα να επέμβουν αστυνομικοί που προχώρησαν στην ρίψη κροτίδων λάμψης και δακρυγόνων.

Κατά τη διάρκεια της έντασης τραυματίσθηκε ελαφρά στο πόδι μια δημοσιογράφος της ΕΡΑ Χανίων, ενώ στο αστυνομικό μέγαρο Χανίων οδηγήθηκαν τα άτομα που υπήρχαν μέσα στο κτίριο.

Το κτίριο που σήμερα εκκενώθηκε βρισκόταν υπό κατάληψη 16 χρόνια.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This