«Αυγατίζουν» τα κρούσματα στη Μόρια – Άλλοι δύο μετανάστες θετικοί

Must Read

Δυο νέα κρούσματα κορωνοϊού διαπιστώθηκαν σήμερα στο ΚΥΤ της Μόριας. Πρόκειται για κρούσματα που ανιχνεύτηκαν μεταξύ των 500 πρώτων δειγμάτων, από μετανάστες που ελέγχθηκαν από συνεργεία του ΕΟΔΥ ανάμεσα στους διαμένοντες στο ΚΥΤ της Μόριας. Θετικός κι ένας Αστυνομικός που υπηρετούσε στη Λέσβο και επέστρεψε στη θέση του στην Πελοπόννησο.

Οι δύο θετικοί μετανάστες διαμένουν γύρω από τη σκηνή του 40χρονου Σομαλού που νόσησε την Τετάρτη και ήδη νοσηλεύεται λόγω επιπλοκών από υποκείμενα νοσήματα στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης. Το ΚΥΤ έχει τεθεί από την Πέμπτη σε υγειονομικό αποκλεισμό.

Εντός της ημέρας ολοκληρώνεται η συγκέντρωση συνολικά 2.000 δειγμάτων από ισάριθμους μετανάστες που διαμένουν στη Μόρια. Οι δειγματοληψίες γίνονται στην υγειονομική μονάδα του ΚΥΤ που στήθηκε πρόσφατα με δωρεά της ολλανδικής κυβέρνησης.

Αστυνομικός που υπηρέτησε στη Λέσβο θετικός στον κορωνοϊό

Εν τω μεταξύ, θετικός στον κορωνοϊό διαγνώστηκε Αστυνομικός η οργανική θέση του οποίου είναι στην Πελοπόννησο, αλλά υπηρέτησε στη Λέσβο τις τελευταίες ημέρες, λόγω των αναγκών εξαιτίας του μεταναστευτικού.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Λέσβου, Βασίλη Ροδόπουλο: «Ο Αστυνομικός ανήκει σε αστυνομική υπηρεσία της Πελοποννήσου και είχε πάρει απόσπαση για τη Λέσβο για να συνδράμει στις αυξημένες ανάγκες των υπηρεσιών του νησιού λόγω του μεταναστευτικού. Τις προηγούμενες ημέρες τελείωσε η απόσπασή του και επέστρεψε στην οργανική του θέση στην Πελοπόννησο, όπου υποβλήθηκε σε τεστ κορωνοϊού. Το τεστ ήταν θετικό και έτσι αναμένεται να τεθούν σε καραντίνα όλοι οι αστυνομικοί που ήρθαν σε επαφή μαζί του».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This