Επί 30 ημέρες οι Τούρκοι καταλαμβάνουν ελληνική κυριαρχία και τα κανάλια σε κοιμίζουν με Big Brother

Must Read

Αύριο η τουρκική αρμάδα κλείνει 30 ημέρες κατάληψης μέρους της ελληνικής εθνικής κυριαρχίας. Αυτό δεν έχει συμβεί ποτέ τουλάχιστον κατά τη μεταπολίτευση. Όπως και δεν έχει προηγούμενο αυτή η απίστευτη συγκάλυψη των τραγικών γεγονότων της τουρκικής εισβολής από τα συστημικά μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Συντελείται δηλαδή μία πολεμική πρόκληση κατά της Ελλάδος και η κυβέρνηση αντί να απαντήσει ως οφείλει, προσπαθεί να διαχειριστεί το θέμα επικοινωνιακά λες και απευθύνεται σε ραγιάδες.


Για την ακρίβεια, ενώ οι τούρκοι έχουν καταλάβει μέρος της εθνικής μας κυριαρχίας, οι εφημερίδες για παράδειγμα του Μαρινάκη, δημοσιεύουν δημοσκοπήσεις που δείχνουν 7 στους 10 έλληνες να θέλουν διάλογο!

Και αναρωτιέται κανείς, που χάθηκαν όλοι αυτοί οι μακεδονομάχοι των καναλιών, που εξέπεμπαν πύρινα πατριωτικά μηνύματα μπροστά στην «προδοσία των Πρεσπών». Που είναι όλοι αυτοί που με πατριδοκαπηλία υπέκλεψαν την ψήφο των ελλήνων για να διαπράξουν – όπως φαίνεται μέχρι αυτή τη στιγμή – την μεγαλύτερη εθνική μειοδοσία της μεταπολίτευσης, που ενδέχεται να ξεπεράσει κι αυτή των Ιμίων;

Και στον αντίποδα προσπαθούμε να κατευνάσουν τον ελληνικό λαό με απίστευτα ψευδή. Ότι το ερευνητικό τουρκικό πλοίο το πήρε ο αέρας, ότι δεν μπορεί να κάνει έρευνες γιατί έχει πολύ θόρυβο, ότι ο Ερντογάν έχει απομονωθεί, ότι δεν τρέχει και τίποτα. Σιγά μην κάνουμε και πόλεμο!

Από την δήλωση της κυρίας Σακελλαρόπουλου ότι το Αγαθονήσι είναι μακριά, έως την έμπρακτη παραδοχή της κυβέρνησης Μητσοτάκη ότι το Καστελόριζο είναι μακριά, υπάρχει μόνο μία απάντηση. Ότι κανένα μέρος της ελληνικής εθνικής κυριαρχίας δεν είναι μακριά. Αντίθετα, είναι τόσο κοντά όσο το Γουδή. 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This