Δευτέρα 21/6/2021

Επί 30 ημέρες οι Τούρκοι καταλαμβάνουν ελληνική κυριαρχία και τα κανάλια σε κοιμίζουν με Big Brother

Αύριο η τουρκική αρμάδα κλείνει 30 ημέρες κατάληψης μέρους της ελληνικής εθνικής κυριαρχίας. Αυτό δεν έχει συμβεί ποτέ τουλάχιστον κατά τη μεταπολίτευση. Όπως και δεν έχει προηγούμενο αυτή η απίστευτη συγκάλυψη των τραγικών γεγονότων της τουρκικής εισβολής από τα συστημικά μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Συντελείται δηλαδή μία πολεμική πρόκληση κατά της Ελλάδος και η κυβέρνηση αντί να απαντήσει ως οφείλει, προσπαθεί να διαχειριστεί το θέμα επικοινωνιακά λες και απευθύνεται σε ραγιάδες.


Για την ακρίβεια, ενώ οι τούρκοι έχουν καταλάβει μέρος της εθνικής μας κυριαρχίας, οι εφημερίδες για παράδειγμα του Μαρινάκη, δημοσιεύουν δημοσκοπήσεις που δείχνουν 7 στους 10 έλληνες να θέλουν διάλογο!

Και αναρωτιέται κανείς, που χάθηκαν όλοι αυτοί οι μακεδονομάχοι των καναλιών, που εξέπεμπαν πύρινα πατριωτικά μηνύματα μπροστά στην «προδοσία των Πρεσπών». Που είναι όλοι αυτοί που με πατριδοκαπηλία υπέκλεψαν την ψήφο των ελλήνων για να διαπράξουν – όπως φαίνεται μέχρι αυτή τη στιγμή – την μεγαλύτερη εθνική μειοδοσία της μεταπολίτευσης, που ενδέχεται να ξεπεράσει κι αυτή των Ιμίων;

Και στον αντίποδα προσπαθούμε να κατευνάσουν τον ελληνικό λαό με απίστευτα ψευδή. Ότι το ερευνητικό τουρκικό πλοίο το πήρε ο αέρας, ότι δεν μπορεί να κάνει έρευνες γιατί έχει πολύ θόρυβο, ότι ο Ερντογάν έχει απομονωθεί, ότι δεν τρέχει και τίποτα. Σιγά μην κάνουμε και πόλεμο!

Από την δήλωση της κυρίας Σακελλαρόπουλου ότι το Αγαθονήσι είναι μακριά, έως την έμπρακτη παραδοχή της κυβέρνησης Μητσοτάκη ότι το Καστελόριζο είναι μακριά, υπάρχει μόνο μία απάντηση. Ότι κανένα μέρος της ελληνικής εθνικής κυριαρχίας δεν είναι μακριά. Αντίθετα, είναι τόσο κοντά όσο το Γουδή. 

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ