Εφιαλτική νύχτα στην Ανάβυσσο: Ένοπλοι ληστές εισέβαλαν σε διπλανά σπίτια και έδεσαν πισθάγκωνα τους διαμένοντες

Must Read

Αδίστακτοι ληστές έσπειραν τον τρόμο σε γειτονιά στην Ανάβυσσο, κρατώντας ομήρους μια οικογένεια και μια ηλικιωμένη γυναίκα.

Ειδικότερα, οι τρεις ληστές εισέβαλαν λίγο πριν τις δυο τα ξημερώματα της Κυριακής σε μια μονοκατοικία και, με την απειλή όπλων, κράτησαν υπό καθεστώς ομηρίας για τουλάχιστον μισή ώρα τον πατέρα και τη μητέρα, τους οποίους και έδεσαν, καθώς και τα δυο τους παιδιά.

Αφού έψαξαν το σπίτι για χρήματα και κοσμήματα, χωρίς, τελικά, να βρουν κάτι που να τους ικανοποιήσει, έφυγαν αφήνοντας δεμένους τους γονείς και εισέβαλαν στην διπλανή μονοκατοικία, στην οποία διαμένει μια 78χρονη γυναίκα.

Οι τρεις κακοποιοί την ακινητοποίησαν και την υποχρέωσαν να τους αποκαλύψει που έχει κρυμμένα χρήματα και κοσμήματα. Αφού άρπαξαν μεγάλο χρηματικό ποσό και κοσμήματα αξίας, έφυγαν από την μονοκατοικία, επίσης αφήνοντας την ηλικιωμένη γυναίκα δεμένη.

Την 78χρονη απελευθέρωσε ο 54χρονος γείτονας, που κατάφερε στο μεταξύ να ελευθερωθεί από τα δεσμά του.

(φωτό: αρχείο)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This