Αν είναι δυνατόν! Έχασαν δύο παιδάκια σε ιδιωτικό νηπιαγωγείο 

Must Read

Τρομερό σοκ υπέστησαν οι γονείς δύο παιδιών όταν πήγαν να παραλάβουν τα παιδιά τους από το νηπιαγωγείο αλλά εκείνα είχαν εξαφανιστεί!

Το τραγικό περιστατικό συνέβη σε ιδιωτικό νηπιαγωγείο της Λεμεσού, τα στοιχεία του οποίου έχει στη διάθεσή του το SigmaLive. Σύμφωνα με την καταγγελία της μητέρας του ενός παιδιού, η ίδια επικοινώνησε με την διεύθυνση για να δει εάν όλα βαίνουν καλώς καθώς ήταν η δεύτερη ημέρα που το ανήλικο παιδί της βρέθηκε στο νηπιαγωγείο και οι ίδιοι την καθησύχασαν ότι το παιδί της έπαιζε και ήταν ευδιάθετο. Όταν όμως η ίδια πήγε να το παραλάβει το μεσημέρι, συνειδητοποιήσε ότι το παιδί της δεν ήταν εκεί!

Οι γονείς ζήτησαν να μιλήσουν με την διευθύντρια η οποία όμως βρισκόταν εκτός. «Δεν μπορούσαμε να βρούμε τον γιο μας. Δείξαμε μια φωτογραφία του, για να μπορέσουν να τον εντοπίσουν» αναφέρει η μητέρα. «Ψάξαμε παντού μέχρι και πίσω από φράχτες και λόφους γύρω απ’ το νηπιαγωγείο. Συνεχίσαμε να ψάχνουμε τον χώρο, μέχρι και το υπόγειο» ανέφερε η ίδια η οποία ζήτησε και να ελεγχθούν οι κάμερες ενώ ταυτόχρονα κάλεσαν την αστυνομία.

Εντοπίστηκαν στον δρόμο

Λίγη ώρα αργότερα, τα παιδιά εντοπίστηκαν από μια γυναίκα, να περιφέρονται μόνα τους στους δρόμους της Λεμεσού και η ίδια τα οδήγησε  αμέσως τον αστυνομικό σταθμό Γερμασόγειας.

«Το παιδί μας έκλαιγε και ήταν καταϊδρωμένο. Δεν έφερε κτυπήματα. Μαζί του ήταν και το 5χρονο κοριτσάκι με το οποίο έφυγαν μαζί απ’ το νηπιαγωγείο»,ανέφερε η μητέρα, ενώ διαπιστώθηκε ότι το παιδί της είχε πάθει θερμοπληξία και είχε ανεβάσει πυρετό.

Το παιδάκι τρομαγμένο ανέφερε ότι κρύφτηκε μαζί με το κοριτσάκι γιατί φοβήθηκαν μην τους τιμωρήσουν στο νηπιαγωγείο επειδή έριξαν κατά λάθος κάποια αντικείμενα στο πάτωμα.

Η μητέρα ανέφερε επίσης στο SigmaLive ότι το νηπιαγωγείο την παρότρυνε να μην προβεί σε καταγγελία όμως εκείνη και ο σύζυγός της κατέθεσαν στο περιστατικό στην Αστυνομία από την οποία μέχρι στιγμής δεν έχουν λάβει ενημέρωση, όπως λένε, για την πορεία των ερευνών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This