Καλάσνικοφ, αντιαρματικές ρουκέτες και χειροβομβίδες εντοπίστηκαν θαμμένα σε χωράφι κοντά στην Καστοριά!

Must Read

Δεκάδες θαμμένα όπλα και πυρομαχικά ανακάλυψε η Αστυνομία σε αγροτική περιοχή κοντά στην Καστοριά!

Ειδικότερα, σε μεγάλη συντονισμένη επιχείρηση, η οποία έλαβε χώρα το απόγευμα της Παρασκευής σε τοποθεσία κοντά στο Δισπηλιό Καστοριάς, οι αστυνομικές αρχές εντόπισαν κατόπιν αξιοποίησης σχετικών πληροφοριών, 5 αυτόματα τυφέκια, εκ των οποίων τα τρία είναι τύπου Καλάσνικοφ, έναν εκτοξευτήρα με αντιαρματικές ρουκέτες, χειροβομβίδες και δεκάδες κουτιά με σφαίρες, θαμμένα σε μεγάλο βάθος.

Σύμφωνα με το Kozanimedia.gr, οι πρώτες ενδείξεις κάνουν λόγο για σύνδεση του συγκεκριμένου οπλισμού με υπόθεση σύλληψης αξιωματικού της Αστυνομίας, για όπλα και ναρκωτικά το 2016. 

Η επιχείρηση της Αστυνομίας, πάντως, βρίσκεται σε εξέλιξη, με αστυνομική πηγή να σημειώνει ότι εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα που μπορεί να συνδέουν την ύπαρξη του εξοπλισμού με παλιές ανεξακρίβωτες υποθέσεις οργανωμένου εγκλήματος που έλαβαν χώρα στην περιοχή της Καστοριάς έως και την πιθανότητα να συνδέονται με κύκλους της τρομοκρατίας.

(φωτό: αρχείο)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This