Με ποιο δικαίωμα ο πρωθυπουργός εγκατέλειψε την εθνική μας θέση απέναντι στην Τουρκία;

Must Read

Τι θα κάνει η Πρόεδρος σήμερα στο Καστελλόριζο, θα επαναλάβει την εθνική μας θέση;
Φαίνεται ότι τις τελευταίες ώρες ζούμε ιστορικές στιγμές που όμως δεν θα γραφτούν με χρυσά γράμματα στην συγκεκριμένη σελίδα της ελληνικής ιστορίας. Μετά από τις αποκαλύψεις για μυστικές συνομιλίες με την Τουρκία που έφτασαν στο σημείο ακόμα και έγγραφης συμφωνίας, ακολούθησαν δύο γεγονότα που προκαλούν μεγάλη ανησυχία σε ολόκληρο τον ελληνισμό.

Βελλιδειο: Ο Μητσοτάκης ως άλλος Σημίτης, αγοράζει όπλα ενώ γκριζάρει το Αιγαίο

Το πρώτο γεγονός αποτυπώθηκε στο άρθρο του πρωθυπουργού, όπου ως φαίνεται εγκατέλειπε την πάγια εθνική μας θέση απέναντι στην Τουρκία. Δηλαδή ότι η μοναδική διαφορά που αναγνωρίζει η Ελλάδα και προτίθεται να προσφύγει ακόμα και στην Χάγη προκειμένου να επιλυθεί, είναι η οριοθέτηση της υφαλοκρηπίδας.

Το δεύτερο γεγονός διαδραματίστηκε στην χθεσινή ομιλία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Βελλίδειο. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο κύριος Μητσοτάκης αναφέρθηκε στο θέμα της υφαλοκρηπίδας ως «μείζονα» και όχι «μοναδική» διαφορά με την Τουρκία! Αναγνωρίζοντας έτσι ότι υπάρχουν κι άλλες διαφορές.

Στην Αττάλεια το Oruc Reis, διάλογος με εξωφρενικές Τουρκικές απαιτήσεις

Αυτή την ώρα η πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαρόπουλου βρίσκεται στο Καστελλόριζο και αναμένουμε με αγωνία να δούμε τις δηλώσεις της. Εάν και η κυρία Σακελλαρόπουλου δεν ξεκαθαρίσει, όπως έκανε σε κάθε ευκαιρία ο προκάτοχός της Προκόπης Παυλόπουλος ότι η Ελλάδα δεν αναγνωρίζει ουδεμία άλλη διαφορά πέραν της υφαλοκρηπίδας, τότε θα μιλάμε για ένα κακοστημένο θέατρο, για μία άθλια παράσταση 35 ημερών με μοναδικό στόχο να γκριζαριστεί το Αιγαίο και να γίνουν αποδεκτές οι παρανοϊκές απαιτήσεις των Τούρκων.

Ο Εθνικός ρόλος της ΠτΔ στο Καστελλόριζο

Δείτε την πάγια εθνική μας θέση όπως την αποτυπώνει τις ομιλίες του ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This