Να σταματήσει η παραγωγή των Large μασκών ζήτησε η ΚΕΔΕ μετά το φιάσκο

Must Read

Τον τερματισμό της παραγωγής των υπερμεγεθών μασκών που διανεμήθηκαν την πρώτη μέρα της νέας σχολικής χρονιάς ακόμα και σε μαθητές νηπιαγωγείου, ζήτησε η ΚΕΔΕ από τους αναδόχους του διαγωνισμού, όπως ενημερώνει με ανακοίνωσή της. Η παραγωγή θα επανεκκινήσει μόλις αποσταλούν οι νέες προδιαγραφές από το Υπουργείο Υγείας.

Είχε προηγηθεί η απάντηση της Γενικής Γραμματείας Δημόσιας Υγείας ότι έγινε λάθος στη ραφή των μασκών, αφού οι διαστάσεις για το απαιτούμενο μέγεθος του υφάσματος που δόθηκε από τις αρμόδιες Επιτροπές, αφορούσε το στο μέγεθος του υφάσματος πριν από τη συρραφή του και όχι…. το τελικό μέγεθος στο οποίο ράφτηκαν.

Η σχετική ανακοίνωση της ΚΕΔΕ:

«Μετά την ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Δημόσιας Υγείας, ότι κρίνεται αναγκαία η επαναδιατύπωση των αρχικών προδιαγραφών των μασκών, τις οποίες η ίδια συνέταξε και στις οποίες οφείλεται το θέμα που προέκυψε με το μέγεθος συγκεκριμένου αριθμού μασκών για συγκεκριμένες ηλικίες παιδιών, ζητήσαμε από τους αναδόχους του διαγωνισμού να σταματήσουν την παραγωγή τους, επανεκκινώντας τη με βάση τις νέες προδιαγραφές που θα μας αποσταλούν από το Υπουργείο Υγείας. Με συνέπεια και υπευθυνότητα θα ολοκληρώσουμε μια προσπάθεια που στόχο έχει την ασφάλεια της εκπαιδευτικής κοινότητας από την εξάπλωση του COVID-19».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This