«Είμαι μόνη μου» είπε η γυναίκα που ξυλοκοπήθηκε μπροστά σε γονείς και παιδιά – Κατέθεσε μήνυση

Must Read

Σόκαρε την κοινή γνώμη η είδηση ότι η μητέρα ενός μαθητή ξυλοκοπήθηκε στον αγιασμό του σχολείου μπροστά στα μάτια γονέων και παιδιών.

Ο πρώην άντρας της, την πλησίασε κατά την διάρκεια του αγιασμού και λίγο  πριν τα παιδιά βγουν από τον χώρο του σχολείου μετά τη λήξη του, άρχισε να την χτυπά με γροθιές και κλωτσιές μπροστά στα μάτια στα έκπληκτα παιδικά μάτια αλλά και μπροστά στο έντρομο παιδί τους, το οποίο ούρλιαζε. Το γεγονός που προβλημάτισε ιδιαίτερα, ήταν ότι οι αυτόπτες μάρτυρες παρακολουθούσαν άπραγοι χωρίς να λένε κουβέντα, ώσπου τελικά δύο γυναίκες προσπάθησαν να απωθήσουν τον πρώην σύζυγό της.

Η μητέρα που κακοποιήθηκε κατέθεσε μήνυση για το περιστατικό και μιλώντας στοnewsit.gr, δήλωσε ότι το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να προστατέψει το παιδί της. Η ίδια δεν ήθελε να δώσει έκταση στο θέμα όμως ο κόσμος που βρέθηκε στο συμβάν έκανε γνωστή την είδηση από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

«Εγώ το μόνο που ξέρω είναι ότι είμαι μόνη μου και παλεύω καθημερινά για τον παιδί μου» δήλωσε η μητέρα του 8χρονου μαθητή.

Κανείς δεν έκανε κάτι να τον σταματήσει

«Την έβριζε, τη χτυπούσε, και κανείς μα κανείς δεν έκανε κάτι να τον σταματήσει. Όσο τραγικό είναι το γεγονός της κακοποίησης άλλο τόσο αναίσχυντη ήταν και η συμπεριφορά των άλλων γονιών. Δεν έκαναν τίποτα για να τον σταματήσουν παρά μόνο κοιτούσαν λες και έβλεπαν κάποιο σήριαλ στην TV. Την κακοποίηση αυτής της γυναίκας έπαψαν δύο μαμάδες οι οποίες μπήκαν στη μέση για να τον σταματήσουν. Τα παιδάκια κρύβονταν πίσω από την πλάτη των γονιών τους, το δικό της παιδί έκλαιγε ασταμάτητα. Οι άνδρες που ήταν εκεί, αν μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτό το ουσιαστικό, απλά κοιτούσαν, μόνο ποπ κορν δεν είχαν πάρει! Ενημερώθηκε άμεσα και ο διευθυντής του σχολείου, ο οποίος δεν έκανε απολύτως τίποτα. Δεν ξέρω σε τι κόσμο ζούμε, είναι αδιανόητο να βλέπεις αυτή την κτηνωδία και να μην αντιδράς. Τόσο ζώα, τόσο απάνθρωποι έχουμε γίνει πια;» ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας.

Ο «Ντόντος» που μάχεται για τα… δικαιώματα των χωρισμένων ανδρών με μακρύ χέρι

Σύμφωνα με άλλη μάρτυρα, ο νταής «Ντόντος» έχει επιτεθεί αρκετές φορές στη πρώην σύζυγό του η οποία κατέθεσε μήνυση, ενώ ανέφερε ότι είναι υπάλληλος του Δήμου και δημοτικός σύμβουλος που μάχεται για τα δικαιώματα των… χωρισμένων μπαμπάδων: «Η κοπέλα έχει μαρτυρήσει στα χέρια του, είχε ξανακαταθέσει και κατά το παρελθόν μήνυση εναντίον του, ωστόσο η τιμωρία του περιορίστηκε, απ’ όσο γνωρίζω, σε μία απλή… επίπληξη. Σήμερα έχει ενημερωθεί και ο διευθυντής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και περιμένουμε εξελίξεις. Το αστείο και τραγικό συνάμα της υπόθεσης είναι πως αυτός ο «κύριος» ο οποίος εργάζεται ως υπάλληλος του Δήμου, είχε κατέβει ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την νυν δήμαρχο για να το… κοινό καλό του τόπου. Ακόμη πιο κωμικοτραγική είναι η ιδιότητα του ως μέλος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων καθώς και το γεγονός πως ανήκει σε κάποιον σύλλογο χωρισμένων πατεράδων που μάχονται για το δικαίωμα στην συνεπιμέλεια. Πριν από κάποιο διάστημα με την ιδιότητα του… διαζευγμένου μπαμπά και το σύνθημα «Τα παιδιά χρειάζονται και τους δύο γονείς. Δεν έχει σημασία ποιος απ’ τους δύο έχει δίκιο, αλλά ποιο είναι το δίκαιο για τα παιδιά», είχε μάλιστα επισκεφθεί γνωστό βουλευτή! Εδώ όλοι τον γνωρίζουν και κάνουν τα στραβά μάτια… Η πρώην σύζυγός του-θύμα του ξυλοδαρμού είναι ένα εξαιρετικό κορίτσι από μία πολύ αξιοπρεπή οικογένεια του νησιού. Νομίζω πως ήρθε η στιγμή αυτός ο ”κύριος” να τιμωρηθεί έτσι όπως του αξίζει. Είναι περιττό φυσικά να πω ότι μετά τον ξυλοδαρμό εξαφανίστηκε προκειμένου να γλυτώσει το αυτόφωτο. Από άνδρες σαν και του λόγου του δεν περίμενα ωστόσο κάτι περισσότερο…».

Διαβάστε επίσης: Μάνα ξυλοκοπήθηκε άγρια στον αγιασμό μπροστά στο παιδί της – Ντροπή για τους γονείς που χάζευαν σαν έβλεπαν σήριαλ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This