Τα ρήγματα της Αττικής (video)

Must Read

Το ενδεχόμενο ισχυρών μετασεισμών είναι απολύτως ανοιχτό σύμφωνα με τον Διευθυντή Ερευνών Σεισμολογίας στο Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, Γεράσιμο Παπαδόπουλο, o οποίος μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του OPEN παρουσίασε τα ρήγματα που υπάρχουν στην Αττική.

«Θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για ισχυρούς μετασεισμούς που πιθανόν να αγγίξουν σε μέγεθος τον κύριο σεισμό». Μεταξύ άλλων δήλωσε, «Τόσο το ρήγμα της Πάρνηθας όσο και τα επίκεντρα του σεισμού του 1999 και του χθεσινού έχουν άμεση σχέση μεταξύ τους, καθώς βρίσκονται σε ίση απόσταση από το ρήγμα της Φυλής».

Ωστόσο, το μέγεθος του σεισμού της Παρασκευής δεν είναι ικανό να δημιουργήσει άλλα ρήγματα, όμως σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να λάβουμε υπόψη πως, το λεκανοπέδιο της Αττικής περιτριγυρίζεται από μεγάλα ρήγματα, που στο παρελθόν έχουν δώσει μεγάλους σεισμούς.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This