Εικόνες σοκ από σουπερμάρκετ τη στιγμή του σεισμού (video)

Must Read

Σοκαριστικές εικόνες έχουν καταγράψει κάμερες ασφαλείας σε σουπερμάρκετ στη Χασιά την ώρα του σεισμού, την Παρασκευή το μεσημέρι. «Δεν μπορούσαμε να ξεφύγουμε, είχαμε πέσει όλοι κάτω» αναφέρει μια γυναίκα που βρισκόταν εκείνη την στιγμή μέσα.

Όλα τα προϊόντα να πέφτουν από τα ράφια μετατρέποντας το χώρο σε βομβαρδισμένο τοπίο. Μια γυναίκα που καθόταν στο γραφείο της, προσπαθεί να μπει κάτω από άλλο γραφείο για να προστατευτεί. «Τρομακτικές στιγμές. Πανικοβλήθηκα πάρα πολύ η αλήθεια είναι» […] «Ευτυχώς δεν θρηνήσαμε θύματα» λέει ένας νεαρός άνδρας, ενώ μια γυναίκα περιγράφει πως «έψαχνα ένα χώρο να μπω μέσα. Φοβόμασταν ότι θα πέσει το ξύλινο αντικείμενο που είχε τα ποτά».

«Ήταν τόσα πολλά τα προϊόντα κάτω που δεν μπορούσαμε να βγάλουμε τον κόσμο» σημειώνει εργαζόμενη στο σούπερ μάρκετ, στην κάμερα του τηλεοπτικού σταθμού ΑLHPA.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This