Άγριος ξυλοδαρμός ηλικιωμένου στην Πάτρα για μερικά ευρώ

Must Read

Εφιαλτικές στιγμές στα χέρια αδίστακτων ληστών βίωσε ένας ηλικιωμένος χθες το βράδυ γύρω στις 11, σε περιοχή της Πάτρας.

Οι δύο δράστες εισέβαλαν στο σπίτι του ηλικιωμένου και αφού τον χτύπησαν ανελέητα, απέσπασαν μικρό χρηματικό ποσό.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στο flamis.gr ο γιος του, ακινητοποίησαν τον πατέρα του σε μία καρέκλα και τον χτυπούσαν με ξύλα στο κεφάλι και στα χέρια μέχρι να ομολογήσει που αλλού είχε κρυμμένα χρήματα.

Ο άτυχος ηλικιωμένος έμεινε χτυπημένος στο σπίτι του για σχεδόν 12 ώρες και εντοπίστηκε σήμερα το πρωί από την οικιακή βοηθό, η οποία έντρομη, κάλεσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που μετέφερε τον ηλικιωμένο αρχικά στο Νοσοκομείο Αγιος Ανδρέας και στη συνέχεια στο Ρίο όπου και νοσηλεύεται στην νευροχειρουργική κλινική.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δύο προσαγωγές για τον περίεργο θάνατο 40χρονου στον Ασπρόπυργο

Δεν έχουν βρεθεί σημάδια από αιχμηρά αντικείμενα ή από όπλο, αλλά υπήρχαν μώλωπες

More Articles Like This