Ανατροπή στην υπόθεση της 30χρονης μάνας: «Δεν αντέχω άλλο, να προσέχεις τα παιδια»

Must Read

Συγκλόνισε την τοπική κοινωνία της Αχαϊας η είδηση ότι μια 30χρονη μητέρα 4 παιδιών βρήκε τραγικό θάνατο όταν το αυτοκίνητο της έπεσε σε γκρεμό το βράδυ του Σαββατου.

Η γυναίκα που έπεσε σε χαράδρα βάθους 70 μέτρων στην επαρχιακή οδό μεταξύ Καλάνου-Κομπηγαδίου του Δήμου Ερυμάνθου, λίγο πριν συμβεί το δυστύχημα, έστελνε μηνύματα στον σύζυγό της, τα οποία δείχνουν ότι είχε αποφασίσει να βάλει τέλος στη ζωή της.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πελοπόννησος», η 30χρονη έγραφε στα μηνύματά της: «Εγώ τελείωσα… Δεν αντέχω άλλο… Να προσέχεις τα παιδια»ήταν τα τελευταία που έγραψε πριν ρίξει το Ι.Χ. που οδηγούσε στον γκρεμό.

Ο σύζυγός της προσπαθούσε να την μεταπείσει γράφοντας της: «Σε παρακαλώ, σκέψου τα παιδιά μας. Γύρνα πίσω…» όμως ήταν ήδη αργά.

Διερχόμενοι οδηγοί που είδαν την πτώση του αυτοκινήτου, κάλεσαν την Αστυνομία και την Πυροσβεστική, ενώ ομάδα της ΕΜΑΚ κατάφερε να ανασύρει το πτώμα της γυναίκας μετά από λίγη ώρα.

Μυστήριο με την καραμπίνα

Η γυναίκα που βρισκόταν σε επιβαρυμένη ψυχολογική κατάσταση φαίνεται να έφυγε από το σπίτι έχοντας πάρει μαζί της μια καραμπίνα, κάτι που είδε ένα από τα παιδιά και έσπευσε να ενημερώσει τον πατέρα του και σύζυγό της.

Οι αρχές εντόπισαν το όπλο που είχε πάρει μαζί της αλλά σύμφωνα με την αστυνομία δεν είχε χρησιμοποιηθεί. Οι αστυνομικές αρχές ερευνούν και αναλύουν τα στοιχεία της υποθεσης.

Τι μπορεί να την οδήγησε εκεί

Η 30χρονη Miglena Stovanova Μοσχονά είχε φέρει στον ζωή το τέταρτο παιδί της πριν από μερικούς μήνες ενώ μια περιπέτεια υγείας που αντιμετώπισε το μωρό, φαίνεται ότι ταλαιπώρησε πολύ ψυχολογικά και η ίδια παρουσίασε υπερευαισθησία σε διάφορα θέματα. Σύμφωνα με την αστυνομία, είχε προηγηθεί μια σκηνή η οποία ενώ δεν αξιολογείται ως σοβαρή είχε προκαλέσει έντονη αναστάτωση στη νεαρή μητέρα. 

Η τραγική σύμπτωση και το σπαρακτικό αντίο από τον σύζυγό της

Η κηδεία της 30χρονης πραγματοποίηθηκε το απόγευμα της Δευτέρας που ως τραγική σύμπτωση, ήταν και ημέρα επετείου του γάμου της. Ο σύζυγός της την αποχαιρέτησε δημόσια με ανάρτηση:

«Σαν Σήμερα 21/9/13 Παντρευτικαμε με θρησκευτικό γάμο και βαφτισαμε τον Σπυράκο μας!!Και σήμερα 21/9/20 θα σε χαιρετήσω και θα σε δω και θα σε αγγίξω για τελευταία φορά!!!Καλό σου ταξίδι αγάπη μου…..ζωη μού…..θα σε αγαπώ για πάντα!!!»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This