Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2020

Αντί να πάει στους πληγέντες του «Ιανού» η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, πήγε να δει τη Γιάννα Αγγελοπούλου

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Τα πυρά αρκετών πολιτών και πολιτικών συγκέντρωσε η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Ρόδη Κράτσα, η οποία σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν είναι απούσα από τη δοκιμασία των νησιών του Ιονίου λόγω «Ιανού». Ούτε επίσκεψη στα κατεστραμμένα νησιά, ούτε μια δήλωση συμπαράστασης (εκτός από το twitter της Περιφέρειας).

Αντίθετα, είχε και με το παραπάνω, ελεύθερο χρόνο για να υποδεχθεί την Γιάννα Αγγελοπούλου στην Κέρκυρα.

Ιδιαίτερα αιχμηρός για το θέμα ήταν ο πρώην Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θεόδωρος Γαλιατσάτος:

«Τα νησιά μας δοκιμάζονται από την περασμένη Πέμπτη με την εμφάνιση του Ιανού και οι ζημίες που προκλήθηκαν σε υποδομές, σε εξοπλισμό και γενικότερα στην οικονομία είναι πολύ σοβαρές. Υπάρχουν ακόμη και τούτη την στιγμή (σχεδόν τρία εικοσιτετράωρα μετά) ολόκληρες περιοχές χωρίς ρεύμα και νερό με τους πολίτες να υποφέρουν και τις επιχειρήσεις να δεινοπαθούν. Αναρωτιούνται πολλοί: που βρίσκεται η περιφερειάρχης κα Κράτσα-Τσαγκαροπούλου αυτές τις δύσκολες στιγμές; Οι πληροφορίες μας επιμένουν ότι όλες αυτές τις ημέρες βρίσκεται στην Αθήνα και προετοιμάζει την συνεργασία της με την κα Αγγελοπούλου πρόεδρο της επιτροπής εορτασμού των 200 χρόνων από το 1821. Τα σχόλια δικά σας και κάθε εξήγηση της ΑΠΟΥΣΑΣ, δεκτή!

Θεόδωρος Γαλιατσάτος
π. Περιφερειάρχης ΠΙΝ»

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]