Παρασκευή 7/5/2021

Έκκληση για βοήθεια από τον αδελφό της φαρμακοποιού που αγνοείται από το φονικό χτύπημα της κακοκαιρίας στην Καρδίτσα!

Ώρες αγωνίας συνεχίζει να ζει η οικογένεια της 43χρονης αγνοούμενης Ευδοκίας Πλακιά στο Μουζάκι Καρδίτσας, καθώς ακόμη και σήμερα δεν έχει βρεθεί κανένα ίχνος της.

Ο αδελφός της, απηύθυνε σήμερα, μέσα από την πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του ΑΝΤ1, έκκληση σε όλους, να βοηθήσουν με όποιο τρόπο μπορούν, προκειμένου να βρεθεί η 43χρονη φαρμακοποιός που αγνοείται μετά το χτύπημα της κακοκαιρίας «Ιανός».

«Είμαι εδώ για ένα λόγο: για να περιγράψω τι έχει συμβεί και για να μας πει ένας ειδικός τι άλλο μπορούμε να κάνουμε», τόνισε ο κ. Πλακιάς στον ΑΝΤ1, εξηγώντας ότι ο «Ιανός» άλλαξε το τοπίο με τους τόνους νερού και λάσπης.

«Ψάχνουμε σε ένα απελπιστικό τοπίο. Εάν έχει κάποιος μια καλύτερη ιδέα, για το πώς να ψάξουμε, ας μας το πει. Έχουμε ζητήσει και τη συνδρομή αστυνομικών σκύλων», ανέφερε. 

Ιανός Μουζάκι

Ο αδελφός της αγνοούμενης Ευδοκίας Πλακιά εξήγησε ότι η γυναίκα έκανε την ίδια διαδρομή που έκανε κάθε μέρα για να πάει στη δουλειά της. «Υπήρξε Θεομηνία και δεν υπήρχε ρεύμα. Όλα ήταν θεοσκότεινα. Πήγε στο φαρμακείο μήπως τη χρειαστεί κάποιος», είπε και πρόσθεσε ότι η κατάσταση που βιώνουν είναι τόσο τραγική που δεν μπορεί κανείς να το καταλάβει. «Το καθήκον μου είναι να βρω την αδελφή μου και να την παραδώσω στη μητέρα μας» κατέληξε ο κ. Πλακιάς.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ