Ραγδαία αύξηση στους νοσούντες υγειονομικούς: 200 κρούσματα μέσα σε δύο μήνες, ασυμπωματικοί οι 2 στους 3 (video)

Must Read

Eπικίνδυνα αυξάνονται τα κρούσματα και στους υγειονομικούς, καθώς ο κορωνοϊός εξαπλώνεται δίχως φρένο σε όλη τη χώρα, με τον εντοπισμό 200 νέων κρουσμάτων σε υγειονομικούς, μέσα στις οκτώ τελευταίες εβδομάδες, να προκαλεί τεράστια ανησυχία στην κυβέρνηση.

Ειδικότερα, στις 5 Αυγούστου είχαμε 13 κρούσματα σε υγειονομικούς, στις 15 ανέβηκαν στα 50, στις 20 Αυγούστου πήγαμε στα 75, στις 29 άγγιξαν τα 100 (99), στις 10 Σεπτεμβρίου τα κρούσματα μεταξύ υγειονομικών «εκτοξεύτηκαν» στα 150, και μέχρι σήμερα έχουν ανέλθει στα 200.

Μάλιστα, σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ, 2 στους 3 είναι ασυμπωματικοί, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εκπομπής Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο.

Ανησυχητικά, εξάλλου, είναι και τα νέα αναφορικά με τις διαθέσιμες ΜΕΘ στα νοσοκομεία της Αττικής. Ενδεικτικά, σύμφωνα με τα όσα είπε η διευθύντρια της πνευμονολογικής κλινικής του «Σωτηρία» στο MEGA, στο νοσοκομείο υπάρχει διαθέσιμο μόλις ένα κρεβάτι εντατικής νοσηλείας για ασθενείς με κορωνοϊό!

Ωστόσο, σχέδιο του υπουργείου Υγείας προβλέπει να δημιουργηθούν 40 κλίνες ΜΕΘ στα νοσοκομεία μέχρι και την Παρασκευή, ενώ θα χρησιμοποιηθούν και απλά κρεβάτια.

  • Δείτε το ρεπορτάζ του MEGA:

(φωτό: αρχείο)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This