Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2020

Βρέθηκε θετικό κρούσμα σε σχολείο των Ιωαννίνων και τα μαθήματα συνεχίζονται κανονικά

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛΜΕ, καταγράφηκε το πρώτο θετικό κρούσμα σε σχολείο των Ιωαννίνων , το οποίο συνεχίζει να λειτουργεί κανονικά αφού, σύμφωνα με όσα καταγγέλλει το σχετικό δελτίο Τύπου, δεν έχουν υπάρξει ενέργειες ούτε αποφάσεις.

Ειδικότερα, στάση εργασία προκήρυξε, το ΔΣ της ΕΛΜΕ Ιωαννίνων, καθώς οι υπεύθυνοι αρνούνται να προχωρήσουν στις απαιτούμενες ενέργειες ιχνηλάτησης και απολύμανσης.

Η ΕΛΜΕ απαιτεί να παρθούν όλα τα υγειονομικά μέτρα για την ασφάλεια των εκπαιδευτικών και των οικογενειών τους.

Συγκεκριμένα, ζητά την άμεση απολύμανση όλων των χώρων του σχολείου, τη διενέργεια δωρεάν διαγνωστικών μοριακών τεστ για την ανίχνευση του Covid-19 στους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και στην υπάλληλο καθαριότητας του σχολείου καθώς και την άμεση εύρεση των επαφών των κρουσμάτων.

Μετά από επικοινωνία που είχε η Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ιωαννινών με την Διεύθυνση του Γυμνασίου, θα προχωρήσει η προληπτική απολύμανση του κτηρίου σήμερα αμέσως μετά την ολοκλήρωση των μαθημάτων.

Πηγή: epirus-tv

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ