Την 1η Οκτωβρίου καταθέτει στοιχεία ο Ηλ. Κασιδιάρης για τον «Μεγάλο Περίπατο»! (video)

Must Read

Μήνυση κατά του Δημάρχου Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, κατέθεσε ο Ηλίας Κασιδιάρης στις 30 Ιουνίου, για σωρεία βαρύτατων αδικημάτων, που αφορούν στις περιβόητες ζαρντινιέρες των δεκάδων χιλιάδων ευρώ, το βάψιμο της οδού Πανεπιστημίου με χρώματα που ξέφτισαν, τους φοίνικες, αλλά και τις ψευδοπιπεριές που ζημίωσαν τα ταμεία του Δήμου με ιλιγγιώδη ποσά.

Η προκαταρκτική έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη, με τον επικεφαλής της παράταξης «Έλληνες για την Πατρίδα» να έχει κληθεί να καταθέσει όσα στοιχεία διαθέτει την 1η Οκτωβρίου, ώστε να εξεταστούν τα αδικήματα της παράβασης καθήκοντος, της απάτης και της απιστίας εις βάρος του Δήμου Αθηναίων.

Αξίζει να σημειωθεί πως, από την ημέρα που κατετέθη η μήνυση έχουν προκύψει νέα στοιχεία σε βάρος του Δημάρχου, με τον ίδιο να έχει ομολογήσει, πλέον, την αποτυχία του «μεγαλόπνοου» έργου, το οποίο θα ξηλωθεί άμεσα, καθώς επρόκειτο για… προσομοίωση κι ας μας κόστισε 2 εκατομμύρια ευρώ!

  • Δείτε σχετικό βίντεο:

https://youtu.be/reubOMgAeiY

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This