Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2020

Την 1η Οκτωβρίου καταθέτει στοιχεία ο Ηλ. Κασιδιάρης για τον «Μεγάλο Περίπατο»! (video)

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Μήνυση κατά του Δημάρχου Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, κατέθεσε ο Ηλίας Κασιδιάρης στις 30 Ιουνίου, για σωρεία βαρύτατων αδικημάτων, που αφορούν στις περιβόητες ζαρντινιέρες των δεκάδων χιλιάδων ευρώ, το βάψιμο της οδού Πανεπιστημίου με χρώματα που ξέφτισαν, τους φοίνικες, αλλά και τις ψευδοπιπεριές που ζημίωσαν τα ταμεία του Δήμου με ιλιγγιώδη ποσά.

Η προκαταρκτική έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη, με τον επικεφαλής της παράταξης «Έλληνες για την Πατρίδα» να έχει κληθεί να καταθέσει όσα στοιχεία διαθέτει την 1η Οκτωβρίου, ώστε να εξεταστούν τα αδικήματα της παράβασης καθήκοντος, της απάτης και της απιστίας εις βάρος του Δήμου Αθηναίων.

Αξίζει να σημειωθεί πως, από την ημέρα που κατετέθη η μήνυση έχουν προκύψει νέα στοιχεία σε βάρος του Δημάρχου, με τον ίδιο να έχει ομολογήσει, πλέον, την αποτυχία του «μεγαλόπνοου» έργου, το οποίο θα ξηλωθεί άμεσα, καθώς επρόκειτο για… προσομοίωση κι ας μας κόστισε 2 εκατομμύρια ευρώ!

  • Δείτε σχετικό βίντεο:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]