Δείγματα για τεστ κορωνοϊού… ξεχάστηκαν στο ψυγείο του νοσοκομείου Πύργου (video)

Must Read

Ουδέποτε εστάλησαν για εξέταση κορωνοϊού από τον ΕΟΔΥ τα δείγματα που ελήφθησαν από εκπαιδευτικούς του 2ου Γυμνασίου Πύργου την περασμένη Πέμπτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Πρωινής» του Πύργου, τα μέλη της κινητής μονάδας του ΕΟΔΥ που έλαβαν τα δείγματα ζήτησαν από το Γενικό Νοσοκομείο Πύργου να τους παραχωρήσει ένα ψυγείο για προσωρινή αποθήκευση. Όπως μετέδωσε το OPEN, τα δείγματα είναι ακόμα εκεί

Ο διοικητής του Γ.Ν. Ηλείας Χρήστος Χριστόπουλος μιλώντας στο ilialive.gr τόνισε πως «εμείς έχουμε παραχωρήσει το χώρο στον ΕΟΔΥ και δεν έχουμε ευθύνη για τα δείγματα που υπάρχουν εκεί και φυλάσσονται. Τα δικά μας δείγματα φεύγουν καθημερινά για έλεγχο. Ότι βρίσκεται εκεί είναι θέμα του ΕΟΔΥ και σίγουρα αφού βρίσκονται εκεί δεν έχουν επεξεργαστεί».

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This