Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2020

Πιάστηκαν στα χέρια γονείς και μαθητές που τελούσαν υπό κατάληψη στον Άλιμο (video)

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Πανικός επικρατεί τις τελευταίες ημέρες σε σχολεία όλης της χώρας, με τη λίστα αυτών που έχουν αναστείλει την λειτουργία τους με κατάληψη, να μεγαλώνει. 

Οι μαθητές διαμαρτύρονται για την χρήση μάσκας στα σχολεία και υποστηρίζουν ότι είναι ένα μέτρο που δεν προσφέρει προστασία όταν τα τμήματα όπου γίνεται μάθημα είναι υπερπληθή και τα σχολεία δεν έχουν προσωπικό καθαριότητας. Άλλοι πάλι υποστηρίζουν ότι ο κορωνοϊός  δεν υπάρχει και αρνούνται να φορέσουν τη μάσκα την οποία αντιλαμβάνονται ως «φίμωτρο». Ορισμένοι γονείς και εκπαιδευτικοί επιχειρούν να «σπάσουν» τις καταλήψεις, με αποτέλεσμα να δημιουργείται ένταση και επεισόδια. 

Σύμφωνα με το notia.gr, το πρωί της Παρασκευής, επικράτησε πανικός στο 5ο Γυμνάσιο του Αλίμου όταν γονείς προσπάθησαν να βγάλουν τα οδοφράγματα με τα οποία οι μαθητές είχαν κλείσει την είσοδο εδώ και 4 ημέρες.

Οι μαθητές με αναρτήσεις καταγγέλουν βία και δημοσιεύουν φωτογραφίες και βίντεο. 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ