Προβλήματα στην ακτοπλΐα λόγω των θυελλωδών ανέμων

Must Read

Οι ισχυροί άνεμοι, από νότιες διευθύνσεις, που πνέουν σήμερα σε πολλές θαλάσσιες περιοχές και φθάνουν έως τα 8 μποφόρ, έχουν προκαλέσει μικροπροβλήματα σε ορισμένες γραμμές στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες.

Κλειστές είναι οι γραμμές Νέα Στύρα-Αγία Μαρίνα, Καβάλα-Πρίνος Θάσου, Ηγουμενίτσα-Κέρκυρα και Ηγουμενίτσα-Λευκίμμη.

Οι επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν σήμερα καλό είναι πριν την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατα τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία.

Σε ισχύ το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ

Βροχές και καταιγίδες που κατά τόπους θα είναι ισχυρές, θα είναι το χαρακτηριστικό του σημερινού καιρού αρχικά στο Ιόνιο και στα δυτικά ηπειρωτικά ενώ στη συνέχεια τα φαινόμενα θα επεκταθούν στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και στο Βόρειο Αιγαίο. Πιθανότητα χαλαζόπτωσης υπάρχει από το πρωί έως το μεσημέρι στη Θράκη και στο Βόρειο Αιγαίο.

Παράλληλα, είναι σε ισχύ το έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων της ΕΜΥ το οποίο προβλέπει ισχυρές βροχές και καταιγίδες αλλά και θυελλώδεις νότιους-νοτιοδυτικούς ανέμους έως 8 μποφόρ σε όλα τα δυτικά και βόρεια.

Σήμερα θα επηρεαστούν τα νησιά του Ιονίου, η Ήπειρος, η δυτική Στερεά και βαθμιαία η δυτική Πελοπόννησος. Από αργά το απόγευμα τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν. Βαθμιαία επίσης θα επηρεαστεί από τα δυτικά η Μακεδονία και το απόγευμα η Θράκη, με εξασθένηση των φαινομένων από τα δυτικά τις απογευματινές ώρες. Δεν αποκλείεται να επηρεαστεί η δυτική και η βόρεια Θεσσαλία έως το μεσημέρι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This