Αλλοδαπός στη Χαλκίδα έφτιαξε αυτοσχέδια θήκη στη μέση του για να κλέβει ανενόχλητος ποτά από σούπερ μάρκετ!

Must Read

Ιδιαίτερη αγάπη στο αλκοόλ φαίνεται πως είχε ένας αλλοδαπός στην Χαλκίδα, ο οποίος πήγαινε στο σούπερ μάρκετ να ψωνίσει προϊόντα μικρής αξίας, ομως, ταυτόχρονα έκρυβε φιάλες αλκοολούχων ποτών, μέσα σε μια αυτοσχέδια θήκη που φορούσε στη μέση του κάτω από τα ρούχα του!

Ωστόσο, για κακή του τύχη, οι υπάλληλοι του τελευταίου καταστήματος από το οποίο προσπάθησε να ξαφρίσει μπουκάλια με οινοπνευματώδη ποτά ήταν αρκετά παρατηρητικοί, ώστε τον αντιλήφθηκαν και ειδοποίησαν αμέσως τους αστυνομικούς της Ασφαλείας, οι οποίοι λίγο αργότερα κατέφθασαν στο σούπερ μάρκετ και του πέρασαν χειροπέδες.

Ακολούθησε έρευνα στο αυτοκίνητο του αλλοδαπού, όπου εντοπίστηκαν πέντε φιάλες αλκοολούχων ποτών, τις οποίες αποδείχθηκε ότι είχε κλέψει λίγο νωρίτερα από άλλο σούπερ μάρκετ και αποδόθηκαν στον υπεύθυνό του.

Ο αλλοδαπός δράστης παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας με κατηγορίες για κλοπή τετελεσμένη και σε απόπειρα, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται για να διαπιστωθεί αν είχε διαπράξει και άλλες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This