Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2020

Αλλοδαπός στη Χαλκίδα έφτιαξε αυτοσχέδια θήκη στη μέση του για να κλέβει ανενόχλητος ποτά από σούπερ μάρκετ!

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Ιδιαίτερη αγάπη στο αλκοόλ φαίνεται πως είχε ένας αλλοδαπός στην Χαλκίδα, ο οποίος πήγαινε στο σούπερ μάρκετ να ψωνίσει προϊόντα μικρής αξίας, ομως, ταυτόχρονα έκρυβε φιάλες αλκοολούχων ποτών, μέσα σε μια αυτοσχέδια θήκη που φορούσε στη μέση του κάτω από τα ρούχα του!

Ωστόσο, για κακή του τύχη, οι υπάλληλοι του τελευταίου καταστήματος από το οποίο προσπάθησε να ξαφρίσει μπουκάλια με οινοπνευματώδη ποτά ήταν αρκετά παρατηρητικοί, ώστε τον αντιλήφθηκαν και ειδοποίησαν αμέσως τους αστυνομικούς της Ασφαλείας, οι οποίοι λίγο αργότερα κατέφθασαν στο σούπερ μάρκετ και του πέρασαν χειροπέδες.

Ακολούθησε έρευνα στο αυτοκίνητο του αλλοδαπού, όπου εντοπίστηκαν πέντε φιάλες αλκοολούχων ποτών, τις οποίες αποδείχθηκε ότι είχε κλέψει λίγο νωρίτερα από άλλο σούπερ μάρκετ και αποδόθηκαν στον υπεύθυνό του.

Ο αλλοδαπός δράστης παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας με κατηγορίες για κλοπή τετελεσμένη και σε απόπειρα, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται για να διαπιστωθεί αν είχε διαπράξει και άλλες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]